banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 15 maart 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 38
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :20-03-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 08-10-2019: Het gastgezin vertelt: Imke is inmiddels 1,5 week bij ons in de opvang in Nederland. Imke is een lief, sociaal, speels, rustig, aanhankelijk en nieuwsgierig hondje. Imke is zindelijk en loopt goed aan de lijn. Imke kan met kinderen van minimaal basisschoolleeftijd. Imke is nieuwsgierig naar katten en kan bij een andere stabiele hond en goed alleen thuis zijn. Kortom, Imke is een toppertje! 

Update 01-10-2019: Imke is op 28 september in Nederland aangekomen, en mag in een gastgezin op een baasje wachten. Verdere info volgt snel.

Intake 20-03-2019: Imke heeft geluk bij een ongeluk. Ze heeft eerder bij ons op de site gestaan. Voordat ze een reactie vanuit Nederland kreeg, had een Roemeense adoptant in de gaten dat dit meisje toch wel heel erg mooi en lief was. Imke ging van onze lijst af. Wie scherts onze verbazing, we zagen Imke weer staan bij ons laatste bezoek. De Roemeense adoptant had er toch maar vanaf gezien. Uiteraard hebben we Imke gelijk weer aangemeld voor onze website. Imke is een elegant, enthousiast, blij kwispelkontje, ze is erg nieuwsgierig wie wat allemaal aan het doen is. Imke wil heel graag een mensenbaasje, en zal daar zeer trouw aan zijn.

Deze hond (6646) verblijft in gemeenteasiel Calarasi. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
15 maart 2017

Video

Video

Video