banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 26 oktober 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 39
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :04-08-2019
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 18-08-2019: Robbie is een erg lief hondje, hij kan erg goed met mensen overweg. Robbie is altijd erg enthousiast als hij aandacht krijgt. Hij kan bij een gezin met grotere kinderen worden geplaatst. 

Robbie kan ook goed met andere honden overweg, soms gedraagt hij zich wat dominant. Hij trekt soms aan de lijn en zal hier nog wat in gecorrigeerd moeten worden. Aan de lijn kan hij ook wel blaffen naar andere honden. Als hij los is heeft hij geen problemen met vreemde honden en speelt hij er graag mee.

Robbie is een hond met heel veel energie. Hij heeft om die reden dan ook genoeg ruimte en beweging nodig om zijn energie kwijt te kunnen. Een huis met een tuin heeft daarom de voorkeur.
Verder is hij zindelijk, kan mee in de auto en kan zonder problemen even alleen thuis blijven.
Robbie zoekt een consequent baasje, die genoeg tijd voor hem heeft, en zorgt dat hij genoeg beweging krijgt.

Update 05-08-2019: Helaas is Robbie teruggekomen van adoptie, een update volgt snel.

Intake 24-11-2018: Robbie is een hondje waar iedereen op valt, en zo niet, dan heeft u gewoonweg niks met honden. 

Hij was, tijdens onze eerste ontmoeting, een beetje onder de indruk van alles en iedereen om zich heen. Maar na een beetje wennen werd het toch een leuk, enthousiast en relaxed hondje. Hij bleef om knuffels vragen. U kunt zich wel voorstellen hoe lastig het voor ons team was om hem weer in zijn kenneltje te plaatsen en afscheid te nemen..

We zijn nu op zoek naar een lief en leuk baasje die met Robbie een mooi en sportief leventje gaat opbouwen. 

Deze hond (chipnummer 642094500075346) verblijft in een gemeenteasiel Mihailesti Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
26 oktober 2016

Video

Video

Video

Video