banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 29 augustus 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 50
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :02-12-2018
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 08-04-2019: Diana is nog steeds erg angstig voor mensen. Zelfs naar het gastgezin kan ze af en toe wat terughoudend zijn. 
Ze verblijft bij het gastgezin in een roedel met grote en kleinere honden en dat gaat prima samen.
Diana is gek op de andere honden en kan de hele dag wel met ze spelen. Ze heeft dan ook andere soortgenootjes om zich heen nodig en zal alleen geplaatst kunnen worden bij een of meerdere stabiele honden. Ze trekt zich erg aan ze op, ziet ze als voorbeeld en speelkameraad. Ze voelt zich blij en meer zeker in hun aanwezigheid.
Dit hondje heeft een baasje nodig dat ervaring heeft maar ook een grote dosis begrip en geduld bezit.
Diana zal nog in het één en ander begeleid moeten worden. Ze is nog een erg jonge, en ook behoorlijk onzekere pup. Ze is op dit moment ook nog niet zindelijk. Daar wordt aan gewerkt. 

Update 19-03-2019: Helaas is de adoptie van Diana niet gelukt en is het meisje momenteel in een gastgezin geplaatst. Diana is een zeer onzeker hondje en zal eerst bij moeten trekken bij dit gastgezin. Als u geïnteresseerd bent in adoptie van Diana zult u wel wat geduld moeten hebben, in het gastgezin gaan ze haar eerst wat rust en regelmaat bieden voordat ze weer verhuist. 

Update 24-11-2018: Diana is een vriendelijk meisje. Haar persoonlijkheidje zal zich nog verder gaan ontwikkelen. Ze verblijft bij Neli. Neli doet haar best, maar met zoveel honden om te verzorgen blijft de socialisatie een beetje achter. Dus het is belangrijk dat Diana snel in de leer mag bij een baasje. 

Intake 12-11-2018: Diana, haar 7 nestgenootjes en moedertje verbleven op een plek in Calarasi. Neli vond ze precies op het moment dat de hondenvangers kwamen om ze mee te nemen en in de ps te plaaten. 

Omdat het allemaal koningen en koninginnen zijn, zijn ze vernoemd naar het Engels koningshuis. 

Diana wordt niet bij kleine kinderen geplaatst. 

Details

Geboortedatum (geschat)
29 augustus 2018

Video