banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 28 april 2018
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :22-01-2019
Datum geadopteerd :14 juni 2019

Informatie

Update 22-05-2019: Het gastgezin vertelt: 

Floortje is nu al weer ruim twee maanden bij ons en het gaat heel goed met haar. Ze is in de tussentijd een lief en aanhankelijk hondenmaatje van ons allemaal geworden.

Ze leert snel en heeft dingen gauw door wat erg leuk is en een mooie band schept, ze doet volop mee in het gezinsleven. Ze is inmiddels ook goed in gewicht aangekomen. Het is een gevoelig hondje met een zacht karakter, soms nog ietsje onzeker. 

Floortje blijft druk verkeer, onoverzichtelijke en nieuwe situaties lastig vinden. Ook is ze geen fan van autorijden. Dat moet nog goed geoefend worden. In een bench vervoeren gaat beter. Ze is gek op mensen, groot en klein en vindt het ook het contact met andere honden heerlijk. 

Heel mooi zou het zijn als er in het adoptiegezin al een hond(je) aanwezig is. Het is een hondenmeisje die het heerlijk vindt te spelen, te rennen, te worden uitgedaagd, buiten te zijn en de natuur in te gaan. Het hebben van een tuin heeft de voorkeur en is wel belangrijk voor dit hondje. Ze houdt er erg van om regelmatig de tuin in te lopen. Kortom ze verdient een lief baasje die genoeg aandacht voor haar heeft en haar wil en kan begeleiden op haar tempo.

Update 09-04-2019: Het gastgezin vertelt: Floortje is opgegroeid buiten op een industrieterrein en kwam erg mager bij ons aan. Floortje is een rustige, lieve en aanhankelijke hond. Gevoelig en soms wat onzeker en terughoudend: ze verdient een baasje die rustig is en de tijd voor haar neemt.

Ze was gelijk zindelijk, loopt goed aan de riem. Ze vindt alleen veel en druk verkeer nog een beetje lastig. Floortje is een intelligente hond: ze leert snel en is vriendelijk tegen anderen mensen, kinderen en honden. Ze is graag buiten, ze geniet van wandelen en spelen in de tuin met de hond van het gastgezin.

Ze geeft regelmatig aan naar buiten te willen, het hebben van een tuin heeft dan ook de voorkeur waarin ze lekker rond kan scharrelen en van het zonnetje kan genieten. Wie geeft deze mooie meid haar laatste thuis?

Update 16-03-2019: Floortje is naar Nederland gevlogen en verblijft veilig bij een gastgezin. Nieuwe foto's en informatie over Floortje volgt snel.

Intake 26-10-2018: Floortje leeft al enige tijd op een industrieterrein, vanaf dat ze nog een heel jong was, samen met een ander pupje, helaas is het andere pupje overleden. Floortje is sterk, wat onzeker, maar doet geen vlieg kwaad. Het zou zo mooi zijn als Floortje een warm mandje aangeboden krijgt voor de winter invalt.

Details

Geboortedatum (geschat)
28 april 2018