banner3

Geplaatst op 31-03-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 15 maart 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 30
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :31-03-2019
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 28-07-2019: Sjimmie is nu een week bij een tijdelijk opvanggezin en wat gaat hij vooruit! Van een bang wezeltje (voor mensen) bij Neli, is hij nu stapelgek op zijn tijdelijke vrouwtje. Hij wacht op haar als ze beneden komt en begroet haar blij. Sjimmie laat zich lekker verwennen met aandacht. Sjimmie maakt enorme vooruitgang.

Update 21-07-2019: Sjimmie is vandaag naar Nederland gekomen en verblijft momenteel in een gastgezin. Meer informatie volgt. 

Update 14-06-2019: Sjimmie is wat verlegener geworden, we denken dat het hem wat te druk is geworden, we hopen dat hij snel zal opvalllen met zijn lieve verschijning, zodat hij snel naar Nederland kan komen.

Update 04-02-2019: Sjimmie is enige tijd geleden door Neli uit de ps gehaald en naar haar asiel gebracht. Dit is een opluchting voor kleine Sjimmie. 

Intake 05-10-2018: Sjimmie verblijft op de meeste enge plek op aarde. In een dodingsstation in RoemeniĆ«. We denken ook dat zowel hij, als Sjors en Millie, net in de ps gezet waren en op een niet al te zachtzinnige manier. Sjimmie wist het eigenlijk niet meer. Zijn mensen nou wel of niet lief... moeilijk moeilijk. Maar, zoals u op het filmpje kan zien, was Sjimmie goed te porren voor een lekker snackje. Met staartje tussen de pootjes nam hij alles aan wat hij krijgen kon. En dat is een hele fijne eigenschap als een hond dat nog kan doen. En een handig trekje om Sjimmie later iets te leren als hij eenmaal bij u thuis is. 

Het DAN team omschrijven Sjimmie als een angstig, maar wel heel lief hondje. Een handig maatje om mee te nemen. Sjimmie verdient een baasje die verstand heeft van honden met een rugzakje. Zonder kleine kinderen. En een dosis geduld en liefde. 

Ziet u zich als het baasje van Sjimmie? Laat het ons horen.

Deze hond (6466) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/uZC1JLwDVQg
Geboortedatum (geschat)
15 maart 2017
Schofthoogte (geschat)
30

Video

Video

Video

Video

Video