banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 03 augustus 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-12-2018
Datum geadopteerd :03 augustus 2014

Informatie

Update 30-12-2018: We zoeken een nieuw warm thuis voor Shoya, niet omdat ze een moeilijke hond is, maar de huidige baasjes gunnen haar meer qua tijd als dat ze haar nu kunnen bieden, dit is wat het opvanggezin over haar vertelt:

Shoya is een zeer lieve en trouwe hond, buitenshuis heeft ze energie voor 10 en houdt ze van spelen en rennen. Van andere honden leert zij gaandeweg wat spelen precies is.

Binnenshuis is Shoya een zeer rustige hond die ervan houdt om geknuffeld te worden.

Shoya is zeer intelligent en pikt commando's zeer snel op. Zo kan ze al netjes zitten en goed loslopen. Ook is ze zindelijk en kan ze dus ook gewoon alleen zijn.

Shoya is zeer goed met andere honden en is ook liever niet zonder een hondenmaatje.

Verder houd ze ervan om op dingen te kauwen dus een kauwbot is altijd handig.

Af en toe is ze nog een beetje angstig, maar wanneer een situatie went is er niks meer aan de hand.

Shoya loopt zeer goed aan de lijn en probeert zich ook niet los te trekken.

Ze kan naar ons inzien in bijna elk gezin geplaatst worden, ze kan met katten en is het liefst met een andere hond, of ze met kinderen kan weten we niet maar wij denken dat dat geen probleem moet zijn. En wat voor Shoya belangrijk is, is een goede leider als baas. Shoya heeft namelijk wel duidelijke regels nodig.

Intake 03-08-2018: Shoya verblijft in het Public Shelter Mihailesti in kennel 184. Shoya is prachtig en ook nog zeer fotogeniek. Ze heeft energie voor 10 en is ook een zelfverzekerde hond. Eenmaal geadopeerd, gaat het met haar helemaal goed komen. Maar wie haalt dit meisje uit de ps voordat.....

Deze hond verblijft in een gemeenteasiel (chipnummer 642094500072137 ). Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
03 augustus 2014

Video

Video