banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 21 augustus 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 47
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :08-06-2018
Datum geadopteerd :21 augustus 2017

Informatie

Update 10-10-2018: Het gastgezin van Tina vertelt:

Tina is een hond die aan alles nog moet wennen, maar er goed mee omgaat. De pony's zag zij voor het eerst. Ze bekijkt ze en gaat weer door met haar bezigheid.Het meelopen aan de lijn aan tuig gaat ook prima.

Tina heeft een zachtaardig karakter en speelt en rent graag met andere honden. Ze maakt binnen niets kapot en slaapt op verschillende plekken. Tina is als vanaf het begin zindelijk. Tina kan een korte tijd alleen zijn, maar ze vindt aandacht uiteraard veel leuker. 

Tina zit hier in een roedel met oudere honden en honden die niet gemakkelijk met andere honden omgaan. Hierdoor moet zij opletten wat zij wel/niet mag, waardoor zij niet spontaan kan spelen.

Tina is een prachtige hond om te zien en het zal vast niet lang duren dat zij een ander plekje krijgt waar zij vrijuit kan spelen.

Update 07-10-2018: Tina is vandaag naar Nederlang gekomen en verbijft bij een gastgezin. Meer info volgt snel. 

Update 11-07-2018: Tina is flink gegroeid. Tijdens ons bezoek was dit klein gitzwarte meisje wel voorzichtig en terughoudend. We zijn Neli dankbaar dat ze Tina uit de ps gehaald heeft. Nu kunnen we haar karaktertje gaan leren kennen. Tina wordt niet bij kleine kinderen geplaatst. 

Update 01-07-2018: Wat een geluk voor Tina. Neli heeft haar uit de ps gehaald. Tina verblijft nu in Neli's asiel tot er een baasje komt. 

Intake 08-06-2018: Dit kleine hummeltje, Tina, verblijft  tussen de grote honden. We schatten haar ongeveer een maand of 10, omdat ze al wat tandjes gewisseld heeft.

Tina is een zoet meisje, die de wereld nog moet gaan ontdekken. Kennelijk had ze nog niet helemaal door waar ze nu terecht was gekomen. Ze keek nieuwsgierig wat de andere grote honden aan het doen waren. Een knuffelmoment bij Neli op de arm vond ze ook prima. Dit mooie zwarte droppie moet het leven nog ontdekken. Deze pup, waar we de moeder en vader niet van kennen, plaatsen we niet bij kleine kinderen. Maar er is vast wel ergens een prachtplekje voor dit mooie zwarte pareltje.

Deze hond (5990) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
21 augustus 2017

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video