banner3

Geplaatst op 31-05-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 22 augustus 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :31-05-2018
Telefoon: +31 6-37403780
Telefoon:

Informatie

Update 05-08-2018: Jolly is in Nederland aangekomen. Dit is wat het opvanggezin over Jolly vertelt: 

Jolly is een speelse beweeglijke enthousiaste hond die van wandelen houdt. Houdt niet van onenigheid tussen honden en probeert het te vermijden. Heeft iets beschermends over zich. Loopt prima mee op eigen terrein. Niet bang voor mannen en kan bij katten.

Intake 01-06-2018: Jolly is een leuke jonge hond. Hij krijgt alleen niet de kans om dat te laten zien. Jolly verblijft namelijk in PS Mihailesti in kennel C2B73. Dit betekent dat hij elke dag in een kenneltje van 2x2 meter leeft en er niet uitkomt. Altijd die blaffende honden om je heen. Tijdens ons bezoek kwam Jolly tot leven, hij was enthousiast om ons te zien. Aan de lijn lopen was erg spannend, omdat hij niet wist wat van hem verwacht werk en omdat het in de ps was. Die plek is gewoonweg niet prettig voor geen enkele hond. Jolly zoekt een ervaren baasje, waarbij bij mag bijtrekken, die misschien een BAT training met hem aangaat om Jolly's zelfvertrouwen te vergroten. Een huishouden zonder kleine kinderen en mogelijk een stabiel hond waarbij Jolly het kan afkijken. 

Deze hond verblijft in een gemeente asiel. Wij doen ons uiterste best om de adoptie soepel te laten verlopen, maar we hopen op uw begrip wanneer het anders verloopt dan gepland. 

.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/wmi0NebYnCQ
Geboortedatum
22 augustus 2011
Schofthoogte
52

Video

Video

Video

Video

Video

Video