banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 22 augustus 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :31-05-2018
Datum geadopteerd :22 augustus 2011

Informatie

Update 26-08-2018: Dit is wat het opvanggezin over Jolly vertelt: Ik ben met Jolly met de auto naar de fietsvierdaagse geweest en ze vond alles prima. Ze liep mooi mee, wel veel nieuwe geuren, die allemaal besnuffeld moesten worden. Autorijden vindt Jolly geen probleem. Deze mooie jongen kon geen genoeg krijgen van de aandacht  die hij kreeg van de eigenaar van de dierenwinkel. Het is een vrolijke hond die een wandeling leuk vindt, maar ver van huis is nog te spannend. Achter op het land of in het weiland vindt hij nog niet leuk, dan wil hij naar huis. Het is een fijne huishond.

Update 05-08-2018: Jolly is in Nederland aangekomen. Jolly is een speelse beweeglijke enthousiaste hond die van wandelen houdt. Houdt niet van onenigheid tussen honden en probeert het te vermijden. Heeft iets beschermends over zich. Loopt prima mee op eigen terrein. Niet bang voor mannen en kan bij katten.

Intake 01-06-2018: Jolly is een leuke jonge hond. Hij krijgt alleen niet de kans om dat te laten zien. Jolly verblijft namelijk in PS Mihailesti in kennel C2B73. Dit betekent dat hij elke dag in een kenneltje van 2x2 meter leeft en er niet uitkomt. Altijd die blaffende honden om je heen. Tijdens ons bezoek kwam Jolly tot leven, hij was enthousiast om ons te zien. Aan de lijn lopen was erg spannend, omdat hij niet wist wat van hem verwacht werk en omdat het in de ps was. Die plek is gewoonweg niet prettig voor geen enkele hond. Jolly zoekt een ervaren baasje, waarbij bij mag bijtrekken, die misschien een BAT training met hem aangaat om Jolly's zelfvertrouwen te vergroten. Een huishouden zonder kleine kinderen en mogelijk een stabiel hond waarbij Jolly het kan afkijken. 

Deze hond verblijft in een gemeente asiel. Wij doen ons uiterste best om de adoptie soepel te laten verlopen, maar we hopen op uw begrip wanneer het anders verloopt dan gepland. 

.

Details

Geboortedatum (geschat)
22 augustus 2011

Video

Video

Video

Video

Video

Video