banner3

Geplaatst op 16-05-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 01 april 2009
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 39
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-05-2018
Telefoon: 06-37403780


Informatie

Update 02-09-2018: Simba verblijft anderhalve maand bij ons en hij hoort er helemaal bij. Als roedel accepteren de honden elkaar compleet. Simba laat, tijdens uitlaatrondes, zien dat er een echte herder in hem huist. Zodra er 1 hond uit de roedel verdwijnt dan wacht Simba net zo lang tot deze zich er weer bijgevoegd heeft. 

Simba houdt van lekker eten. Dachten we eerst dat hij alles at, maar dat is zeker niet waar. Hij heeft zo zijn voorkeuren. Als hij iets krijgt wat hij ontzettend lekker vindt dan staat Simba te dansen van vreugde. 

Simba heeft altijd bij katten gewoond. Hij kan bij katten geplaatst worden, mits ze niet wegrennen. Als katten buiten wegrennen, dan wil Simba er achteraan gaan. 

Simba is onzeker rondom visite op eigen terrein. In het verleden heeft Simba gesnapt naar mannen die op zijn terrein waren. Omdat er kinderen mee gemoeid waren (angst voor bijten naar...) is hij herplaatst. Simba met visite zal goed begeleid moeten worden. Acceptatie en training is hierbij nodig. Buiten loopt Simba los en zijn mensen geen probleem. Hierom zal Simba alleen geplaatst worden bij mensen met ervaring. 

Simba's ideale baasje is iemand die wat ouder is of een rustig huishouden heeft. Geen constante toestroom van mensen en kinderen. Bij kinderen gaat Simba niet geplaatst worden. Het mooiste zou zijn dat hij bij iemand kan wonen die met pensioen is en veel tijd voor Simba heeft.

Simba kan als enige hond geplaatst worden of bij een andere rustige of oudere hond. Simba is een beetje een einzelgänger, maar hij kiest zijn speelmaatjes buiten kritisch uit. Simba vindt naar buiten gaan er leuk, maar ook op de bank liggen ronken is favoriet. 

Update 20-07-2018: Simba is verplaatst naar een gastgezin. Deze vertelt het volgende:

Iemand op zoek naar de perfecte oude hond ooit? Hij is lief, leuk, vrolijk en aanhankelijk. Hij lijkt een beetje op een herdertje met corgi pootjes. Kort, maar lang behuisd.

Simba houdt van buiten slenteren, elk graspolletje moet van dichtbij geïnspecteerd worden. Simba is een beetje allergisch voor sportief zijn. Lui zijn is zijn fijne bezigheid.Enthousiast begroet Simba andere honden, soms is er zelfs een snik van genot te horen. Simba houdt niet van conflicten, die gaat hij dan ook graag uit de weg. Simba houdt van knuffelen, spelen en gek doen met mensen. Beetje uitdagen op de grond vind hij het einde. Simba is een fan van lekker eten. Simba kan alleen blijven, dat is hij gewend. Hij kan prima meerijden in de auto, hij schikt zich prima in de roedel, hij heeft met 3 katten gewoond, is ook nog eens zindelijk en houdt van uitslapen. We zoeken voor deze gezellige señior Simba een rustig huishouden waar hij niks hoeft en waar men respect heeft dat Simba al een man op leeftijd is.Simba is echt echt heel erg leuk.

Intake 16-05-2018: Helaas zoeken we een andere baas voor Simba. Dit is was zijn huidige baas vertelt: Simba luistert goed, maar hij kan ook goed eigenwijs zijn. Hij kan ook goed overweg met bekende honden én met katten. Simba is dan wel een senior, maar hij kan nog lekker speels zijn. Hij houdt ook van lekker snuffelen. Alleen thuis blijven is geen probleem, hij sloopt niks.  Voor zijn eigen baasje is hij aanhankelijk en waaks. Naar bezoek kan Simba happen, daar moet nog aan gewerkt worden. Simba is daarom niet geschikt om geplaatst te worden bij kleine kinderen. Ook zal hij alleen geplaatst worden bij mensen met ervaring. Met veel geduld, consequentheid en doorzettingsvermogen zal dit te begeleiden zijn. Voor het juiste baasje is Simba een geschenk uit de hemel. 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://www.youtube.com/watch?v=cNCFS6jG1YE
Geboortedatum
01 april 2009
Schofthoogte
39

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video