banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 10 oktober 2009
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (geschat in cm): 33
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :06-05-2018


Informatie

Update 06-05-2018: Met pijn in haar hart moet het huidige baasje afscheid van Daphne (Macy) nemen. Dit is wat het huidige baasje over Daphne vertelt: Macy is een heel lief hondje, heel aanhankelijk, maar onzeker naar andere honden. Zij kan niet met de uitlaat mee. Voor mensen is ze superlief en een echte knuffelkont. Ze hangt ook echt aan je. Ik heb voor haar angst en onzekerheid bij een aantal hondengedragsdeskundigen ge├»nformeerd hoe ik dit het beste kan aanpakken, maar ze zeggen allemaal wat anders en heeft niet het gewenste resultaat gegeven. Mijn andere hond heeft er ook een beetje stress van als ze tekeer gaat naar andere honden. Daarbij speelt ze ook niet met mijn andere hond. En zitten het liefst niet bij elkaar. Macy verdient een huis waar het liefst geen andere honden zijn, of een hele stabiele sociale hond. Onweer en vuurwerk maken Daphne angstig.

Al met al is Daphne is lief aanhankelijk hondje , waar we een nieuw thuis voor zoeken, eventueel met een andere stabiele hond.

Update 17-08-2013: Daphne is echt een schatje, een heel lief hondje. Ze zou zo mooi staan aan de riem bij een persoon met of zonder honden. Het maakt Daphne allemaal niet uit. Als ze maar heerlijk geaaid en gezien wordt. 

Daphne staat nu op urgent omdat ze in het quarantaine gedeelte van het asiel Popesti zit. Dit is absoluut niet de beste plek om honden in te hebben. Hier horen honden te verblijven die ziek zijn en dergelijke. Maar nu worden daar honden geplaatst, omdat ze ruimtegebrek hebben. Dit gedeelte is achterin het asiel en daar is bijna geen overzicht. Zeker geen goede plek. Dus we zouden graag zien dat Daphne snel geadopteerd wordt, of opgevangen wordt. 

Intake 18-05-2013: Dit mooie dametje is Daphne. Daphne heeft een handig maatje voor bijna iedereen. Ze is lief en een knuffelkous. Jammer genoeg brengt Daphne al haar dagen door in het quarantainegedeelte van asiel in Popesti. Deze kennels zijn zeer klein en hier komen weinig mensen. Dit is helemaal niet wat Daphne verdient, maar er is zo weinig plek in het asiel. Dus we hopen dat dit roodhaartje snel een plek krijg waar ze in vrijheid leeft en zich kan ontpoppen tot het hondje dat ze behoort te zijn.

Details

Geboortedatum (geschat)
10 oktober 2009

Video

Video

Video

Video

Video