banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 30 november 2017
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 37
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :13-04-2018


Informatie

Update 15-06-2018: Het opvanggezin, waar Roby verblijft, vertelt:

Roby begint langzaam aan te ontdooien en durft meer "hond" te zijn. Ze probeert wat te spelen met onze hond Shelby en is 'smorgens blij om me te zien.
Roby gaat graag mee naar buiten en doet dit steeds beter, maar ze schrikt nog vaak en heftig van geluiden; fietsers; mensen en eigenlijk alles om haar heen. Vaak probeert ze zich dan los te trekken.
Voor mijn  vriend en andere mensen, zoals mijn moeder en zusje,  blijft ze bang, ze laat zich niet aanhalen en blijft op veilige afstand. Ik kan haar wel aaien en oppakken met veel rust en kalmte.
Roby doet haar behoeftes steeds vaker buiten en kan het 'snachts heel goed ophouden, maar ze heeft nu en dan nog wel ongelukjes in huis. Ook bijt ze graag op dingetjes dus heeft ze altijd een botje bij de hand anders pakt ze slippers, lampkabels of een kussen om zich mee te  vermaken. 
Verder is ze lief en rustig in de omgang en blaft ze niet.

Het zou voor Roby ideaal zijn als zij geplaatst wordt in een huis met een tuin, want ze vindt het buiten erg fijn. Bij mijn moeder speelt ze er vrolijk op los. 

Update 24-05-2018: Roby is naar Nederland gekomen en verblijft in een gastgezin. Meer info volgt. 

Intake 30-03-2018: Roby is waarschijnlijk het zusje van Spike. Ze lijken aardig veel op elkaar. Net als Spike is ook Roby een angstig hondje. Althans in dit dodingsasiel, waar ze verblijft. Dit is geen goede plek voor honden, laat staan voor de jongsten onder hen. Hoe Roby is als ze zich veilig voelt, kunnen we niet beoordelen. Daarom plaatsen we dit meisje alleen bij mensen met een flinke dosis ervaring met honden. Ook Roby bij kleine kinderen plaatsen is zeer overstandig. 

Roby zoekt een baasje waarbij zij op haar tempo bij mag trekken en leren hoe ze een Nederlandse huishond moet worden. Bent u dat baasje?

Deze hond (6074) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/eQXulnEbaxs
Geboortedatum
30 november 2017
Schofthoogte
37

Video