banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 08 maart 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 53
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :05-09-2018
Datum geadopteerd :08 maart 2014

Informatie

Update 18-06-2018: Het opvanggezin vertelt het volgende:

Lieve, mooie en ondeugende Ben. Ben woont sinds een paar weken bij ons in Nederland.
Ben leeft hier samen met 3 honden en 7 katten. De katten vindt hij geweldig en speelt er graag mee. Honden zijn eng, heel eng!!
Ben was de eerste 2 weken bang voor de honden, maar nu hij ze heeft leren kennen rent en speelt hij graag met ze in de tuin. Hij vindt het erg leuk om samen met alle honden te wandelen en dat geeft hem erg veel vertrouwen buiten de tuin.
Ben is bang voor vreemde honden en wanneer wij die tegen komen blijft hij wel nieuwsgierig staan kijken, blaft er niet tegen, maar gaat er niet naar toe.
Wij merken dat Ben niet veel gewend is in zijn leventje, maar wij zien hem elke dag een stapje vooruit maken.
Met een baasje in een rustige omgeving en ‘op zijn tempo’ gaat hij nog grote stappen maken.
Een stabiele hond zou voor Ben goed zijn om hem veel verder te helpen in zijn ontwikkeling, ondanks dat hij wel zou moeten wennen aan een vreemde hond!

Update 13-05-2018: Ben is in Nederland aangekomen en mag eerst even bijkomen van zijn hachelijk avontuur. Info volgt snel.

Intake 30-03-2018: Ben verblijft sinds 08/03/2018 in het Public Shelter Mihailesti in kennel C3B49. We hebben deze honden bij ons bezoek helaas niet uit de kennel kunnen halen. Ben was erg terughoudend, niet vreemd als je al een paar weken in dit zelfde hok bent opgesloten. Bij een volgend bezoek zullen wij de exacte schofthoogte (+/- 60) opnemen en zijn leeftijd gaan inschatten. Eén ding weten we zeker, deze hond moet zo snel mogelijk daar weg!

 

Details

Geboortedatum (geschat)
08 maart 2014

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video