banner3

Geplaatst op 03-10-2017
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 11 mei 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 32
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :03-10-2017
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 29-11-2018: Bolek is nu een klein weekje bij ons in de opvang en blijkt een snelle leerling te zijn. Hij is vanaf het eerste moment zindelijk en pakt onze huisregels snel op.

Het alleen-thuis-zijn bouwen we langzaam op en Bolek is dan los in huis met onze eigen honden. Hij is stil, sloopt niets en is reuze enthousiast als we weer thuis komen.

Buiten is hij nog erg voorzichtig met alles wat op hem af komt. Zowel honden, als mensen observeert hij goed en als ze té snel naderen dan wil hij nog wegvluchten. We begeleiden dit op een rustige geduldige manier en zien iedere dag een klein stukje vooruitgang.

Achter in de auto is hij nog iet wat nerveus en door de bochten wordt hij misselijk, maar als hij voorin op schoot zit gaat het goed en aanschouwd hij rustig de buitenwereld.

’s Nachts slaapt hij nog in een bench naast ons bed zodat hij een rustige slaapplek heeft. Hij loopt zelf de trap op naar boven en zodra hij in zijn bench is gaat hij slapen tot de volgende ochtend.

Wij ervaren Bolek als een gezellig vrolijk hondje die (vooral buiten) aan veel dingen moet wennen. We zijn dan ook op zoek naar rustige, consequente mensen die het geduld hebben om Bolek de begeleiding te geven die hij nodig heeft.

Omdat Bolek momenteel nog erg voorzichtig is met alles wat op hem af komt, vinden wij het geen goed idee om hem bij kinderen te plaatsen.

Update 24-11-2018 : Bolek is op 23 november 2018 in Nederland aangekomen, hij mag in een gastgezin op een eigen baasje wachten. Zijn gastgezin vertelt: 

Mooie kleine lieve Bolek, na een flinke wandeling en overheerlijke maaltijd heeft hij de hele nacht doorgeslapen,  in zijn bench en geen kik gegeven.
Vanmorgen heeft hij eindelijk om 11.00 uur zijn blaas geleegd. Hij heeft het meer dan 24 uur opgehouden.
Nu loopt hij bij elke beweging, die ik maak, achter me aan en is hij me aan het zoeken als ik even uit het zicht ben.
Hij is op het gemak alles aan het ontdekken zowel binnen als buiten.
Gisteravond waren er buiten hele harde vuurwerk knallen, hij schrok en liep vervolgens gewoon door. Het is een bikkeltje en leert alles snel!

Update 03-08-2018: Bolek is een zachtaardig en verlegen mannetje. Hij is lief en blijft in de eerste instantie een beetje op afstand. Hij laat zich wel aanhalen, maar vindt het nog best spannend allemaal.

Intake 19-01-2018: Bolek en nestgenootje Lolek werden samen gevonden door Neli op de straat. Bolek is het meest enthousiaste pupje als hij eenmaal gewend is aan je. Het duurde even voor Bolek ontdooide bij ons team, maar het gebeurde wel. Wat een schattig pupseltje was het. Erg lief. 

Bolek plaatsen we niet bij kleine kindjes. Kindjes kunnen erg verrassend uit de hoek komen en dat met onzekere pupjes is geen goede mix. 

Maar Bolek zoekt wel zijn eigen plekje in Nederland. Mag dat bij u?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://www.youtube.com/watch?v=17rH_-hLiBY
Geboortedatum
11 mei 2017
Schofthoogte
32

Video

Video