banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 28 december 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :07-05-2018
Datum geadopteerd :28 december 2013

Informatie

Update 05-05-2018: Helaas zoeken we wederom een nieuw baasje voor Yang. Kennelijk heeft Yang zijn zelfvertrouwen nog niet volop gevonden. Hij zoekt steun bij zijn baasjes, wil veel bij ze zijn, bij zijn laatste baasje zoekt hij ook steun bij de andere hond, die hierdoor niet meer zichzelf kan zijn. Waarschijnlijk voelt Yang zich buiten ook heel niet op zijn gemak, hij wil dan nog wel eens vergeten zijn behoeften te doen en doet dit dan thuis. We zoeken echt ervaren baasjes die Yang goed kunnen begeleiden.  

Update 25-03-2017: Door omstandigheden zoeken we een ander baasje voor Yang. Zijn huidige baasje vertelt:

Yang is een mooi, speels, lief, waaks, slim en leergierig mannetje. Maar Yang heeft zijn tijd in Roemeniƫ nog niet achter zich kunnen laten. Yang is niet graag alleen en zondert zich vaak af in zijn bench. Ook bij vreemde mensen kijkt hij graag flink de kat uit de boom.

Yang is een superlief hondje en van aandacht fleurt hij helemaal op. Hij kan het goed vinden met de kleinkinderen van zijn baasjes, maar hij wil niet graag aangehaald worden. Daarom gaan we Yang niet bij kleine kinderen plaatsen.

Yang verdient een thuis dat wij hem niet meer kunnen bieden.

Intake 08-02-2014: Yang is een betoverend pupje. Een schattig bolletje wol dat heel nodig een bad nodig heeft. Yang en zusje Ying verblijven in het gemeente asiel van Calarasi en in kennel dat van Dogsadoptions is. Bianca en Ton zagen hen lopen en besloten deze kleintje een kans te geven. Yang is een echt bikkeltje. Zijn zusje Ying is heel erg ziek geweest en hij heeft haar bijgestaan tijdens haar behandeling.

Wie wilt Yang in balans brengen en zijn baasje worden?

Deze hond verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
28 december 2013

Video