banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 25 december 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 34
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :22-03-2017


Informatie

Update 24-01-2018: Lacrimi is een lieve rustige hond die geknuffeld wil worden, maar ook zich ook alleen kan vermaken met een bot. Kan alleen zijn. Slaapt en eet in de bench. Kan met de andere opvanghonden spelen, maar eten en echte kluiven deelt hij niet.

Deze mooie jongen houdt van wandelen, is niet bang, plast niet overal tegenaan. Tijdens het hardlopen, waar hij van geniet, en het spelen met andere honden maakt hij grommende geluidjes wat niet agressief bedoelt is. Samenvattend, een heel gemakkelijke hond die snel gewend zal zijn.

Update 23-10-2017: Lacrimi is een lieve vrolijke enthousiaste hond. Kan met andere honden maar eten en botten houdt hij liever voor zichzelf. Andere speeltjes/ mandjes  mogen wel gedeeld worden. Geen probleem tijdens het autorijden, loopt netjes aan tuig/lijn.

Plast maar één keer bij het uitlaten, houdt van rennen(zie filmpje) maar is binnen rustig.

Update 04-03-2017: Voor Lacrimi valt er niets meer te huilen. Hij is een ontzettend vrolijk hondje geworden, dat nog blijer werd van een spelletje ballen. Lacrimi is dol op aandacht en knuffelen en wil niets liever dan een enkeltje Nederland om daar met een
baasje met ballen te spelen. Hij is een onwijs leuk speels hondje.

Intake 09-07-2016: Destiny's Child zong in 2001 een liedje genaamd: Brown Eyes. Het eerste couplet gaat zo:

"Remember the first day when I saw your face
Remember the first day when you smiled at me
You stepped to me and then you said to me
I was the woman (doggy) you dreamed about
Remember the first day when you called my house
Remember the first day when you took me out
We had butterflies, although we tried to hide it
And we both had a beautiful night"

Alsof dit liedje op het lijf geschreven is van Lacrimi. Dit is precies waar dit mooie mannetje van droomt. Lacrimi werd als zielig hoopje ellende gevonden door Bianca en Ton. De foto's van Lacrimi spreken boekdelen. Hij werd meegenomen naar Carmen. Daar kon hij niet blijven en verhuisde hij naar de kliniek van Marian. Hier werd hij verzorgd en gevaccineerd. En daarna werd hij naar het pension gebracht.

Lacrimi betekent "tranen" in het Roemeens. Wij zoeken een baasje voor Lacrimi die een geweldige hondenglimlach op zijn gezicht tovert. Een kwispelend staartje voldoet ook.

Wie haalt Lacrimi naar Nederland?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=pUpp6FkYA5Y
Geboortedatum
25 december 2014
Schofthoogte
34

Video

Video

Video