banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 06 september 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm):
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :28-10-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 27-10-2021: Ray is inmiddels een paar dagen bij het gastgezin en het gaat heel goed met hem.

Hij is een echte knuffelkont en zal geen kans onbenut laten om bij je op schoot te springen of op een andere manier dicht bij je in de buurt te zijn. 
Een dik hondenkussen is zijn favoriete plekje in huis en daar kan hij uren liggen luieren.
Ray is een klein brutaaltje, staat met zijn snoetje voorop als er in zijn oogjes wat te beleven valt en is niet bang om de andere hondendames in huis wat uit te dagen. Die laten hem lekker zijn gang gaan en ze liggen daarna gezellig bij elkaar.  

Aan de riem lopen vindt Ray prima. Andere vreemde honden negeert hij en op het grote hondenveld is hij de koning te rijk aan zijn lange 5-meter-riem (geen flexlijn!) Al die luchtjes die nog nieuw zijn, hij geniet als een dolle en springt als een klein hertje. 

Honger heeft Ray altijd maar die harde brokjes vindt hij nog lastig, hij wordt daarom wat extra verwend met wat vlees. Dat kan hij goed gebruiken want hij mag nog wel iets in gewicht aankomen. 
Speelgoed vindt hij nog eng, de eerste voorzichtige stapjes met een bal zijn gezet maar echt happy maak je hem er nog niet mee.. hij knuffelt liever! 
Alleen thuis zijn en in de bench slapen vindt hij allemaal prima, hij geeft geen kik.

Van wie zal kleine Ray het hart veroveren?

Update 25-10-2021: Ray is twee dagen terug aangekomen in een Nederlands gastgezin. Ze hebben ons alvast wat foto's gestuurd; een update volgt als hij wat meer gewend is.

Update 01-10-2021: Ray was nog geen grammetje aangekomen vanaf het moment dat hij bij Neli is binnengekomen. Het is ook een beetje druk voor kleine Ray'tje. Geen grammetje vet, een erg dun vachtje zijn geen goede ingrediënten voor de winter die er aan zit te komen. Toen we Ray op schoot namen, kon hij dat erg waarderen.

Waar zou dat ene schootje zijn waar Ray z'n kontje kan nestelen.

Intake 10-09-2021: Aandoenlijke Ray kijkt permanent sip. Dat is deels de vorm van zijn mond (die klassieke Roemeense onderbeet), maar hij is ook nog behoorlijk voorzichtig. We zien in hem echter ook het verlangen naar liefde, zachte handen en veilige mandjes. Voeg daar voldoende gevarieerd voedsel en de ruimte om te mogen spelen en ontwikkelen aan toe, en dan heeft u het thuis dat we voor Ray zoeken. Ray is ongeveer 3 jaar oud. Geeft u hem zijn happily ever after?

Details

Geboortedatum (geschat)
06 september 2018

Video

Video

Video

Video