banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 14 maart 2021
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :28-01-2022
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 04-01-2022: Sinds 18 december verblijft Moco in een opvanggezin in Nederland. Dit is wat het gastgezin over hem vertelt:

Moco mag wat ons betreft eigenlijk Dappere Dodo heten!
Toen hij bij ons kwam was hij wereldvreemd, vond alles spannend. Hij moest nog aan erg veel dingen wennen. 
Inmiddels maakt hij een zeer positieve ontwikkeling door. 

Moco is een mensgericht hondje en komt graag tegen je aan op de bank liggen, of op schoot. Hij is daarin niet eenkennig. Er zijn ook oudere kinderen in het gastgezin en dat gaat prima.
Moco wordt niet bij jonge kinderen geplaatst, die zijn hem te druk en te onvoorspelbaar. Kinderen vanaf +/-12 jaar die weten hoe ze met een hondje dienen om te gaan zijn oké.

Inmiddels is hij ook al mee op visite geweest, ook dat ging goed. 
Als er visite komt vindt hij dat in het begin best spannend. Hij blaft niet maar trekt zich een beetje terug om de kat uit de boom te kijken. Als het vertrouwd is dan kan hij zich ontspannen en is het goed.

Moco gaat graag mee wandelen, hij loopt al netjes aan de lijn. Hij vindt het heerlijk om overal te snuffelen.
Hij schrikt nu minder van onverwachte dingen en durft op andere hondjes af te gaan. Hij wil ook graag met ze spelen, mits ze niet te groot en te wild zijn. 

Moco is een hondje dat graag een ander hondje van eigen formaat als maatje zou willen. In het gastgezin is ook een hond aanwezig maar die is hem net even te groot als speelkameraad. Inmiddels kunnen ze het wel met elkaar vinden en springt hij ook af en toe in de mand om tegen hem aan te liggen. 
Er is een kat in het gastgezin aanwezig, die vindt hij niet zo interessant.

Moco heeft inmiddels het spelen ontdekt en rolt af en toe over de bank als een echte clown. Hij begint ook met speelgoed te spelen en vindt trekspelletjes leuk.

Moco is zindelijk en kan even alleen blijven. Hij slaapt 's nacht in de huiskamer in de bench. Soms blaft hij nog een keer maar geeft zich er snel aan over en gaat dan slapen.

Autorijden is nog spannend en dient nog opgebouwd te worden.

Moco is een slim hondje dat nog veel kan leren. Hij heeft zich goed ontwikkeld in de korte tijd dat hij hier in Nederland is. 

Wij zoeken een gezin in een niet al te drukke omgeving. Mensen met voldoende tijd, geduld en ervaring die hem verder willen begeleiden. 
Een huis met een (veilig omheind) tuintje zou natuurlijk fijn zijn. 
Moco zou graag een lief hondenmaatje van zijn eigen formaat hebben waar hij heerlijk mee kan ravotten en lekker tegenaan kan kruipen.

Waar staat zijn forever mandje?

Update 18-12-2021 : Moco is op 18 december in Nederland aangekomen, hij mag bij zijn gastgezin lekker bijkomen tot er zich een echt eigen baasje aanmeldt. Verdere info van het gastgezin volgt snel.

Update 01-10-2021 : Moco was een beetje druk met zichzelf staande te houden tussen al dat grut om zich heen, ze waren allemaal zoo groot en hadden zo veel te vertellen, even wilde hij ook zijn woordje doen. Moco en zijn broertje Ringo zijn nog de enige twee van de hele familie die nog niet vrekozen zijn voor adoptie, de rest geniet al van het mooie leven in Nederland.

Wie haalt Moco voor de Kerst in huis!?!

Op 18 oktober was Moco 22 cm schofthoogte

Intake 20-07-2021: Moco werd in april samen met zijn moeder Maia en 4 nestgenootjes (Aluna, Benjie, Ramy en Ringo) in een doosje afgeleverd bij Neli's asiel. Daar konden de pups onder de hoede van hun moeder 'groot' en sterk groeien - inmiddels zijn ze zo'n 4,5 maand oud en klaar voor hun eigen thuis.

Heeft u ruimte in uw leven voor een levendige, nieuwsgierige, leergierige pup? Moco leert graag van u hoe het leven als huishond werkt.

Details

Geboortedatum (geschat)
14 maart 2021

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video