banner3

Geplaatst op website 12-09-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 20 juni 2019
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 44
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :12-09-2020
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 13-09-2020: Wat een geluk heeft dit pechvogeltje. Hij is zo vaak gereserveerd en afgezegd en/of klaargemaakt om naar Nederland te reizen om in een gastgezin te mogen en dat ook weer werd afgezegd, dat we de tel kwijtgeraakt zijn. Maar omdat hij helemaal reisklaar was en er een hondje afviel van de vluchtlijst, kon Flint meereizen. Dus eindelijk is Flint in Nederland en mag hij bij een gastgezin tot rust komen en gaan we een baasje voor hem zoeken. Meer informatie volgt. 

Intake 27-01-2020: In december zagen we dit onzekere mannetje ontzettend zijn best doen om iets lekkers aan te pakken van ons team. We vonden hem zo aandoenlijk dat we hem op de website zetten en hoopten dat iemand op hem zou vallen.

In januari kregen we bericht (dachten we) dat Flint was overleden. Flint kwam op IM, maar 2 weken later bleek dat niet Flint, maar zijn vriendinnetje Lola was overleden. Er was een kostbare fout gemaakt met de nummers. Toen ons team Flint meenamen uit de ps naar pension Chiajna wisten ze niet wat ze zagen. Een broodmager angstig hondje dat veel op Flint leek. Meteen is uitgezocht hoe dit nu eigenlijk zat, want we snapten het niet meer. Maar Flint bleek nog springlevend. En gelukkig is hij weg uit de ps. Hopelijk kan Flint straks ook snel weg uit heel Roemeniƫ. Dat land heeft hem alleen maar ellende gebracht.

Flint wordt niet bij kleine kinderen of in een druk huishouden geplaatst.

 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/jsGdcwrxiNs
Geboortedatum (geschat)
20 juni 2019
Schofthoogte (geschat)
44

Video

Video

Video

Video

Video