banner3

Geplaatst op website 08-09-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 12 oktober 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 33
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :08-09-2020
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 09-09-2020 : Frits is, na een week, helaas teruggekomen van adoptie. Hij verblijft vanaf 7 augustus in een gastgezin. Dit is wat het gastgezin over hem vertelt: 

Frits had even de tijd en rust nodig om te wennen aan de nieuwe situatie en om het vertrouwen te krijgen. Hij is nu gewend en is een vrolijke jongen die altijd enthousiast reageert als hij zijn opvangbaasjes ziet. Hij houdt van knuffelen, spelen en aandacht.

Frits is wel wat jaloers op de andere hond in het gastgezin, hij heeft dan ook het liefst een baasje voor zich alleen. Ook katten en Frits zijn geen goede combinatie.
Frits kan goed even alleen thuis zijn. Hij is zindelijk en doet netjes zijn behoefte buitenshuis. Hij slaapt s'nacht in een bench voor zijn eigen rust.
Frits houdt niet zo van andere honden, ook buiten niet. Hij reageert dan op ze maar is hier steeds beter in te corrigeren. Als je een praatje maakt met mensen die een hond bij zich hebben, wordt hij wel snel rustig en snuffelt dan wat rond.
Kleine kinderen vindt Frits niet zo leuk. De onverwachte bewegingen van de kinderen vindt hij te spannend en hij gaat dan grommen als waarschuwing. Frits vindt een beetje rennen, spelen en gek doen leuk buiten. Hij moet wel aangelijnd worden gehouden.
Water vindt hij nog een beetje eng en daar zal hij niet in gaan. Maar hij vindt het wel prachtig om de eendjes een beetje achterna te zitten en het water in te jagen!
Frits kan wat waaks zijn. Als er visite komt dan geeft het gastgezin de mensen een klein hondensnoepje/koekje zo dat hij leert om het leuk te vinden dat er mensen langs komen.
We hopen dat Frits snel een geschikt forever home zal vinden. 
Hij zoekt een baasje met een rustig en stabiel huishouden zonder kleine kinderen of andere huisdieren. Een baasje dat alle tijd en aandacht voor hem heeft en hem verder wil begeleiden. Daar wil hij beste maatjes mee worden en de wereld mee gaan veroveren! 
Wie valt er voor dit lieve manneke met zijn mooie koppie?

Update 16-01-2020: Frits heeft niks ingeboet aan zijn humeur in het pension. Hij is eigenlijk alleen maar leuker geworden. Hij pakte ons team meteen in met zijn vrolijke humeur. Hij is zo'n grappige lieverd. 

Frits is een zeker hondje, dat alles aangaat met een flinke dosis vertrouwen. Daarom is hij ook vriendjes met iedereen. Hij zou in vele huishoudens kunnen wonen. Frits is ook speels en hij weet dat hij leuk is, en hij weet dit ook te gebruiken. Een heel slim hondje dus. Zijn lange lijf (49 cm) maakt hem eigenlijk nog grappiger. Bolle Frits kan is wel een tikkeltje te dik, dus in Nederland zou hij wel even op dieet moeten. 

Al met al is Frits een lot uit de loterij. 

Intake 01-12-2019: Frits zat in de ps in Barlad. We kregen een noodoproep van een rescuer uit Barlad of we konden helpen, want alle honden zouden eerdaags geruimd worden. We konden 8 honden uitzoeken, omdat er 8 plekken waren leeggekomen in twee pensions waar we honden plaatsen. 

Frits was het eerste hondje waar we meteen van wisten dat hij mee zou gaan. Enthousiast, leuk, vriendelijk, sociaal en super super knap. Dit hondje is echt een vrolijke Frits. Wat een fantastisch schatje is dit. We waren het dan ook snel eens. Vrolijke Frits moest en ging mee. 

Frits is overgebracht naar het pension Pets&Friends in Boekarest, waar ons team hem rond 12 december zal evalueren.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/SFatbv3-puk
Geboortedatum (geschat)
12 oktober 2016
Schofthoogte (geschat)
33

Video

Video

Video