banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 03 juli 2019
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 32
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :30-10-2019
Datum geadopteerd :21 januari 2020

Informatie

Update 29-12-2019: Sydney is op 14 december in Nederland gekomen en mag in een gastgezin op zijn ware baasje wachten. Dit is wat het gastgezin over hem vertelt: Sydney heeft zich al goed aangepast en is een lief en vrolijk ventje. Hij vindt het fijn om met het gezin samen te zijn, hij is erg aanhankelijk en ligt het liefst naast je op de bank of op schoot. Ook vindt hij het fijn om gedragen en geknuffeld te worden.

Sydney houdt van spelen met knuffeltjes, flosjes etc. Hij eet goed en hij heeft geen enkel vorm van voedsel agressie. In bad gaan vindt hij geen probleem.
Hij slaapt 's nachts zonder probleem in de bench (in de slaapkamer). Overdag in de bench is geen succes en niet aan te bevelen. Hij leert nog om af en toe even alleen te zijn, dit moet nog opgebouwd worden.
Ook de zindelijkheid moet nog verder getraind worden. Op dit moment voelt hij zich veilig om zijn behoefte in de tuin te doen, maar daar buiten als we gaan wandelen moet hij dat nog wel leren.
Sydney is een slim hondje dat inmiddels al wat commando's heeft geleerd. Het zou leuk zijn om met hem op een puppycursus te gaan. 
Sydney is erg graag in gezelschap van mensen. Daarnaast zou een andere stabiel hondje van eigen formaat fijn voor hem zijn. Als speelkameraadje maar ook om hem tot voorbeeld te zijn.
Grote honden vindt hij soms een beetje intimiderend. 
Hoe Sydney met katten om gaat is (nog) niet getest dus niet bekend.

Wij plaatsen Sydney niet in een druk gezin met hele jonge kinderen. Op dit moment zijn er in het gastgezin wel kinderen in de tienerleeftijd aanwezig en dat gaat prima.
Als er wat herrie is in huis kan hij daar van schrikken maar hersteld zich vrij snel.

Sydney heeft nog tijd nodig om aan het een en ander te wennen zowel binnen als buitenshuis.
Af en toe blaft hij als hij iets onbekends hoort of schrikt van iets,  ook als er bv visite komt maar het is niet een overdreven blaffer.
Als onbekende honden of mensen willen kennismaken en hem willen benaderen is hij wat verlegen en gaat hij zitten. Dicht bij zijn vertrouwde mensen. Hij neemt wel voorzichtig koekjes aan. Als je eenmaal zijn vertrouwen hebt veranderd hij van een verlegen mannetje in een enthousiast hondje dat er geen genoeg van kan krijgen om je te overladen met zijn liefde. Hij geeft dan likjes en wil heel graag spelen. 
Hij maakt elke dag stapjes vooruit en wordt steeds zekerder.

Wij zoeken een rustige woonomgeving voor Sydney zonder veel drukte en verkeer etc.
Sydney is een lief en aanhankelijk hondje dat erg trouw is aan zijn verzorgers en graag bij ze in de buurt is. Hij zoekt dan ook een baasje dat genoeg tijd voor hem heeft en hem verder wil begeleiden. Daarnaast zou een lief en stabiel hondjemaatje van eigen formaat geweldig voor hem zijn!

Wie heeft een mooi mandje voor dit gouden ventje?

Intake 30-10-2019:  Neli kreeg in de zomer een telefoontje van een mevrouw die haar vroeg een moederhondje met haar 7 pups op te nemen, omdat ze in een gat in de grond geboren waren. Neli beloofde de mevrouw ze op te nemen zodra er plek in het asiel was, want 8 honden kon ze niet zomaar even plaatsen in haar, al erg volle, asiel. De mevrouw nam dit gezinnetje onder haar hoede en bracht ze bij een opvang die voor ze gezorgd heeft tot ze eind september naar Neli mochten komen. 

Dit mooie zwart witte puppenkind is Sidney. Een heerlijk speels en leergierig mannetje dat graag naar Nederland komt. 

 

 

Details

Geboortedatum (geschat)
03 juli 2019

Video

Video

Video