banner3

Geplaatst op website 06-01-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 09 september 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 36
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :06-01-2020
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 13-12-2019: We hebben Joop opnieuw kunnen bezoeken, hij zat nu met drie andere hondjes in een kennel. Joop was nog hetzelfde, af en toe snauwt hij naar de andere honden en dan vooral als er voer in het geding is. Hij is prima te corrigeren, maar dat deert hem niet, hij doet het rustig weer, een volhardend typje dus. Joop zal dus alleen geplaatst worden bij mensen met ervaring, die Joop zullen moeten kunnen behandelen met duidelijkheid en consequentie. Joop zal aan huisregels moeten wennen, hij is een beetje kwijt dat iemand anders als hij de leiding zal hebben. 

Intake 06-09-2019: Wat is Joop een verschijning! Hij viel direct op toen we de PS bezochten. Het was niet omdat hij mooi of niet mooi was; niet omdat hij klein was, niet omdat hij zielig was, maar gewoon omdat hij ontzettend uniek is. Toen we de kennel in liepen, was hij terughoudend. Kennelijk was hij het vertrouwen in de mens even verloren. Naarmate de tijd verstreek, zag hij het toch steeds meer zitten, mede om het lekkers wat we mee hadden. Joop zat samen met een vriend in deze kennel, echter het lekkers had hij liever voor zich alleen want hij snauwde zijn vriendje weg. Het kan met honger te maken hebben gehad, kan ook dat hij reuen niet zo aardig vindt. Joop zullen we niet plaatsen bij kinderen en bij andere huisdieren. 

Deze hond (7400) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://www.youtube.com/watch?v=YBfNfSfV4z4
Geboortedatum (geschat)
09 september 2012
Schofthoogte (geschat)
36

Video