banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 20 augustus 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 25
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :22-02-2020
Datum geadopteerd :29 mei 2020

Informatie

Update 23-02-2020: Het gaat heel goed met Maddy, ze heeft ontdekt dat het leven hier in Nederland heel leuk kan zijn, Dat er mensen zijn die van haar houden, andere honden van haar houden.

Update 19-01-2020: Maddy is gisteren naar Nederland gekomen en verblijft momenteel in een gastgezin.

Update 13-12-2019: Maddy is een heel onzeker meisje en dat wordt er niet beter op in een kennel bij Neli. Uiteraard zit ze daar beter dan in de ps. Maar ze heeft socialisatie nodig van iemand met een hele zachte hand. Linda en Natascha namen haar in de armen om te kijken hoe ze dan zou zijn. Maddy vond dit erg spannend, maar heel langzaam voelden ze dat dit zwarte meisje zich begon te ontspannen. 

Met een dosis geduld en liefde kan Maddy een heel leuk huismaatje worden. Ze wordt niet bij kleine kinderen en onervaren mensen geplaatst. 

Update 19-07-2019: Maddy is door Neli uit de ps gehaald. Maddy kan nu hier bijkomen. 

Intake 14-06-2019: De grote ogen van Maddy verklappen ons hoe ze zich voelde. Wat kan dit kleine meisje zielig kijken, dit kwam wel even binnen. 

Maddy vond ons ook best eventjes eng, maar dat zijn we wel gewend. Maar alhoewel Maddy terughoudend was, durfde dit moedige kippetje ons wel te begroeten en het lekkers, wat we in de aanslag hadden, aan te nemen. Langzaamaan ontdooide Maddy. Ze bleeft wel in de deuropening van haar hok om de keuze te hebben zich snel te verstoppen. 

Maddy zal veel tijd nodig hebben om te wennen in Nederland. Het baasje dat dit bijzondere meisje zal adopteren moet wel veel geduld en ervaring hebben. Maddy is geen beginnershond. 

Waar mag Maddy zich haar hele leventje veilig gaan voelen?

Deze hond (7060) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
20 augustus 2012

Video

Video

Video

Video

Video

Video