banner3

Geplaatst op website 21-01-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 25 november 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :21-01-2020
Telefoon:


Informatie

Update 17-01-2020: Wat is Christa toch een prachthond, stabiel, rustig, lief, vergevingsgezind, en zo mooi en statig. Ze gedraagt zich zo perfect tussen alle grotere en kleinere drukke hondjes. Ze staat vaak op de "veranda" van het puppenverblijf, zo kan ze al haar adoptiekroos netjes en onverstoord in de gaten houden. Wie Christa adopteerd, krijgt een unieke hond.

Intake 02-02-2019: Moedertje Christa kwamen we eind 2018 tegen in het dodingsstation in Calarasi. Ze zoog een nestje pups en had zich ook ontfermd over een, wat grotere en oudere pup, Amira. Daaraan konden we zien dat Christa een heel groot hart heeft. 
Gelukkig kon dit gezinnetje naar Neli, dus dat gebeurde. Ze kregen een eigen kennel en Christa kon, in bijna alle rust, haar overgebleven pups opvoeden (helaas heeft maar 1 pup en Amira het overleefd). Maar nu zijn de kids klaar om de wijde wereld te ontdekken en dat betekend dat ook Christa het avontuur zou kunnen opzoeken. 
Christa is een prachtige zwart witte hond. Ze is zachtaardig en gevoelig. Ze wacht rustig af wat er komen gaan. Christa is niet heel bang voor mensen, maar wel voorzichtig. Daar zou haar toekomstige baasje geduld mee moeten hebben. We hebben er alle vertrouwen in dat Christa zich zal ontpoppen toch een geweldige huisvriendin.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/lk3bbwGYa1M
Geboortedatum (geschat)
25 november 2014
Schofthoogte (geschat)
52

Video

Video

Video