banner3

Geplaatst op website 08-04-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 05 april 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :08-04-2020
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 06-03-2020: Nog steeds geen baas voor deze brave borst. Inmiddels zit hij al drie jaar in het asiel van Neli. Zijn broer Burgas geniet van het goede leven in Nederland, maar voor Balcic heeft nog niemand zich gemeld. Zo triest! Uiteraard behoeft Balcic enige begeleiding als hij naar Nederland komt. Graag zien we een ervaren baasje voor Balcic, die hem de tijd geeft om overal aan te wennen. Een baas die hem een stabiel rustig thuis kan bieden en veel liefde zal geven, dan zal Balcic zeker nog kunnen gaan genieten.

Update 19-01-2018: Dat pupje met flaporen is uitgegroeid tot een mooie beer. Wat een verschil met een half jaar terug. Balcic is een stuk gereserveerder dan zijn broer Burgas. Maar dat mag de pret niet drukken. Balcic heeft een goed en lief karakter. Is prima met andere honden. Geduld en tijd is een pre om Balcic te adopteren. Want dit moppie zal op eigen tempo moeten wennen in Nederland. 

Intake 2017: Balcic vond het hele foto gebeuren maar wat spannend. Daarbij lokte een koele ruimte en dat is altijd beter dan 40+ C. Maar met broertje Burgas kwam hij uiteindelijk wel los. Nieuwsgierig is hij wel en dat is een goed teken maar Balcic heeft wel een baasje nodig met veel ervaring en tijd en geduld. Hij moet nog zoveel leren maar ook hij heeft beloofd dat hij zijn uiterste best gaat doen als hij naar Nederland mag komen. En wie wil nou niet zo'n
prachtig mooie hond opvoeden tot een fantastisch maatje voor het leven. We plaatsen hem niet bij kleine kinderen.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://www.youtube.com/watch?v=UEKSpqK1b-k&feature=youtu.be
Geboortedatum (geschat)
05 april 2017
Schofthoogte (geschat)
48

Video

Video

Video

Video

Video

Video