banner3

Geplaatst op website 24-03-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 17 oktober 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 54
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :24-03-2019
Telefoon:


Informatie

Update 15-03-2019: Toen ons team bij Neli in het asiel kwam, maakte Labush zich even uit de voeten. We zagen hem denken "wat doen die vele vreemde mensen ineens hier?" Maar toen Neli hem uit de kennel haalde begon Labush te ontdooien. We zagen hem genieten van de knuffels dat Neli hem gaf. 

Labush heeft een baasje nodig die hem op zijn tempo laat bijkomen. Wie haalt dit beginnend seniortje, als pup uit de ps gehaald, naar Nederland en laat hem en zijn onderbeet de zomer in het gras doorbrengen?

Intake 22-03-2015: Het heeft even geduurd maar daar is Labush dan weer. De mooie, lieve en statige heer met flaporen. Labush heeft een tijd op onbeschikbaar gestaan omdat hij wat angstig was, maar dat is alweer een beetje bijgetrokken. Labush heeft een lichamelijk gebrek, hij is blind aan één oog. Maar dit mag de pret niet drukken. Hij kan alles doen wat andere honden ook doen. Wie haalt Labush naar een warm en geliefd mandje?

Update 20 april 2013 : Deze prachtige pup ontwikkeld zich als een statige heer met een waardige blik in zijn ogen, wat een trouwe viervoeter kan Labush worden. Labush is wel wat aan de angstige kant, dus Labush zal bij ervaren mensen het beste tot z'n recht komen.

17 maart 2013 : Labush werd gevangen door hondenvangers en naar het gemeenteasiel gebracht. Dat zag er slecht voor hem uit. Maar gelukkig had Neli het in de gaten en haalde hem eruit. Labush is een lieve makkelijke pup. Hij is een rustig sociaal hondje. Hij is niet verlegen en een liefhebber van geknuffel. Nu verblijft hij in het asiel van Neli.

Labush heeft op straat geleefd en heeft hierdoor alle opleiding tot huishond gemist. Zijn baasjes moeten hier rekening mee houden. Maar dit kereltje is wel braaf, kan goed opschieten met alle andere honden, en kan verdraaid lief kijken. Dat is toch een mooi begin voor een leven bij baasjes? We hopen dat Labush snel naar Nederland mag komen, hij is echt een schatje.

Wie gaat dit mooie manneke begroeten op Schiphol?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=NogI8MWSPyQ
Geboortedatum (geschat)
17 oktober 2012
Schofthoogte (geschat)
54

Video

Video

Video

Video

Video

Video