banner3

Geplaatst op website 28-03-2017
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 06 december 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-10-2018: Djiba is weer eens bezocht door het DAN team. Djiba is dikke maatjes met Skinny en dat is goed, want Skinny is een open hondje en Djiba kan daar iets van leren. Djiba is best een blij hondje, maar nog wel terughoudens als we in haar kennel komen. Ze moet nog een beetje wennen en uit haar schulpje kruipen. 

Update 03-08-2018: Djiba is een mollig meisje dat blij is met een klein beetje aandacht. Dan schud ze met haar wiebelkontje en haar korte staartje en kijkt ze helemaal blij. Ze lijkt te denken wanneer komt iemand mij eens halen. Ik wil ook zo graag een eigen thuisje! Ze zal graag bij je op de bank komen liggen voor een eindeloze kroelpartij. Daar geniet ze erg van dit ietwat dikke knuffelkontje.

Update 21-05-2018: Djiba verblijft alweer een lange tijd bij Neli. Ze kent alleen Neli en is een beetje vervreemd. Op de foto gaan vond Djiba ook maar niks. Tijdens ons bezoek aan Djiba zocht ze geen contact met Linda of andere mensen. Mocht Djiba geadopteerd worden, dan is dit door iemand met veel ervaring en in een rustige omgeving. 

Update 04-12-2015: Djiba is door Neli uit het gemeente asiel gehaald en ze verblijft nu bij Neli.

Update 23-10-2015: Djiba is bezocht door het DAN team. Ze is er gek op om op haar buikje gekriebelt te worden en neem het haar eens kwalijk. Dit gebeurt niet vaak.

Djiba is een stabiel meisje, we twijfelen er alleen aan of we haar plaatsen bij andere teefjes. Nadal, die eerst bij haar in de kennel woonde, is inmiddels verhuisd. Dus dit doen we maar niet.

Update 02-05-2015: Djiba zit samen met Nadal in een kennel in het gemeente asiel. Djiba lijkt zichzelf wel te kunnen rooien. Ze is welgevoed en ze heeft het daar redelijk voor het zeggen.

Het lijkt ons niet verstandig Djiba bij een andere teef te plaatsen.

Intake 8-12-2015:Djiba heeft een paar prachtige ogen en een kort staartje. Daarbij is ze erg vriendelijk. Ze heeft zichtbaar pups gehad en zat binnen om gesteriliseerd te worden. Geluk voor haar dat Ton en Bianca er waren, Djiba was ook nog eens zeer gesteld op Thomas (zoon van Bianca), dus allemaal gevallen voor Djiba.

Bent u de ware baas die voor Djiba met het korte staartje valt?

Deze hond (2911) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=dHBzpcZ4ZYI
Geboortedatum (geschat)
06 december 2012
Schofthoogte (geschat)
45

Video

Video

Video

Video

Video