banner3

Geplaatst op website 14-10-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 06 mei 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 43
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :14-10-2019
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-09-2019; Ons team heeft Lisa bezocht in het pension. Toen we kwamen was Lisa net geschoren en van haar vacht ontdaan. Lisa was nog wel wat verlegen, Maar met steun van haar zus Dee durfde ze al wat meer. Zeker toen de koekjes tevoorschijn kwamen. Lisa is een heel slim meisje, misschien wel de slimste van het stel.  Lisa zou helemaal tot haar recht komen in een huishouden waar al een stabiele hond aanwezig is en waar Lisa van kan afkijken hoe het allemaal moet. We weten dan zeker dat dit sterretje gaat schijnen. 

Update 03-03-2018: Lisa is een prachtige, brave en goed luisterende dame, waar geen kwaad in zit. Dat ze niet gesocialiseerd wordt in het pension en het gebrek aan mensen, eist zijn tol. Lisa is erg terughoudend en onzeker naar mensen toe. Daarom zal ze alleen geplaatst worden bij mensen met ervaring en een dosis geduld. Lisa wordt niet bij kleine kinderen geplaatst. Misschien is bij haar toekomstige baasje wel een stabiele hond aanwezig, die Lisa wegwijs kan maken.

Update 01-05-2016: Lisa is puppie-af en uitgegroeid tot een hele mooie elegante dame. Toch is het nog een hele jonge hond met zeer veel potentie. Ze verblijft alleen maar in een hok en heeft weinig om handen. Het DAN team en Roxy zijn bij Lisa geweest en hebben een stukje met haar gewandeld, om te kijken hoe dit gaat. Simona loopt nu 1x per week met Lisa aan de riem om haar te laten wennen. Lisa is een lieve en vrolijke meid en zou graag enkeltje Nederland krijgen.

Update 26-01-2016: Lisa is een flink stuk gegroeid sinds de laatste foto's. Ze is een mooie hond geworden. Ze zit nog altijd in het asiel te wachten totdat ze opvalt bij een baasje.

Intake 09-09-2015: Lisa is samen met Nero, Simmy, Grumpy en Dee gevonden door de dochter van Simona en een collega van de dochter. De pupjes liepen bij het kantoor waar ze werken. Ze wisten dat het niet lang zou duren voor de hondenvangers zouden komen om de kleintjes op te halen, dus Simona nam de pupjes op en heeft ervoor gezorgd dat ze nu in een privé asiel zitten. De pupjes zijn behandeld voor parvo en ontwormd, ze zijn al toe aan hun tweede vaccinatie.

Lisa en Dee zijn de enige meiden in het nestje en ook mooie zwarte dames. Lisa onderscheidt zich door het kleine witte blesje op haar borst.

Lisa is een vriendelijk meisje dat alles nog zal moeten leren.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/jMEKo1TiB4Q
Geboortedatum (geschat)
06 mei 2015
Schofthoogte (geschat)
43

Video