banner3

Geplaatst op website 06-10-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 20 november 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :06-10-2020
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 06-10-2020: Dana heeft Ryan bezocht en een aantal foto's gemaakt van deze fotogenieke smizer. Dana wilt Ryan naar een ander pension brengen waardoor ze hem dan makkelijker kan bezoeken, zodat hij wat meer gaat wennen aan bezoek en wat meer zelfvertrouwen gaat krijgen. Ryan is altijd erg vrolijk als hij bekende mensen ziet, zo ook met Dana. Maar met vreemden is hij nog onzeker. Dana kan Ryan ook niet knuffelen, dit moet hij allemaal nog leren en ervaren. Want Ryan krijgt nu weinig mensen om zich heen. Hierdoor wordt de beste gup dan ook alleen geplaatst bij mensen met ervaring met honden met een rugzak en met een dosis geduld. 

Update 17-03-2020: We hebben Dana om een nieuwe update rondom Ryan gevraagd. Ze gaat daarvoor zorgen. Dana geeft wel al aan dat Ryan een zeer consequent en ervaren baasje nodig heeft, omdat hij een erg verlegen hond is dat niet veel gewend is en daar heel veel hulp bij nodig zal hebben. 

Update 13-02-2018: Ryan is gegroeid toch een vreselijk mooie hond, vind u ook niet? 

Ryan is gered als puppy en opgegroeid in het pension, dus is zijn ervaring met de buitenwereld heel erg gelimiteerd. Dit betekent dat hij niet veel gewend is en dus in, voor hem, nieuwe situaties en met vreemde mensen best heel voorzichtig kan zijn.

Ryan is een lieve en vriendelijke hond. In de omgang met andere honden is hij prima, met katten is onbekend. Met andere reuen wil Ryan wel "het mannetje" zijn, dus hem met andere dominante reuen plaatsen lijkt ons niet verstandig. 

Ryan is klaar om af te reizen, nu nog een baasje. 

Intake 18-03-2017: Dit prachtplaatje is Ryan. Ryan verblijft met Delia bij Dana Constatin in Roemeniƫ. Ryan dient niet verward te worden met een ijsbeertje, want daar lijkt hij ontzettend op. En zijn de stand van zijn oortjes niet het schattigst wat u ooit gezien heeft?

Ryan is een onafhankelijk pupje, hij handelt zijn eigen zaakjes zelf af en heeft geen hulp nodig, althans dat vind hij zelf. Men zou hem ook "eigenwijs" noemen, want Ryan weet het allemaal zelf wel. Oftewel Ryan heeft een heerlijk eigen karaktertje en een eigen willetje. Hij is dan ook het grootste pupje van het nest en dat laat hij iedereen ook weten.

We zoeken dan ook een baasje dat Ryan een liefdevolle, maar ook consequente opvoeding zal geven. Ryan zal niet bij kleine kinderen geplaatst worden.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://www.youtube.com/watch?v=Zyjk72rRJsQ
Geboortedatum (geschat)
20 november 2016
Schofthoogte (geschat)
50

Video