banner3

Geplaatst op website 01-08-2023
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat):
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 32
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :01-08-2023
Telefoon: +31 (0) 6-42460061


Informatie

Intake 28-07-2023: Fluffy is een heel rustig hondje. Je ziet op de filmpjes dat hij een mooie vacht heeft die nog wel gewassen moet worden.
Hij is nog een beetje onzeker en op zijn hoede, waarschijnlijk omdat hij net in het asiel zit. Hij begrijpt er niks van. Ook is hij een beetje schuw, maar hij komt los als je hem de tijd geeft.
Hij is zeker geïnteresseerd in onze lekkere hondensnoepjes. Hij blijft ons volgen en in de gaten houden. Dit is zo'n hondje dat je met zachte hand en veel liefde en geduld om kan toveren in een ontzettend aanhankelijk en lief beestje die geen vlieg kwaad doet. 
Hij zou best bij een gezin met rustige kinderen passen die niet de hele dag iets van hem vragen. Laat je hem een beetje ontdooien dan wordt het een heel leuk hondje!
In zijn kennel zit op dit moment een zeer enthousiaste vriendelijke hond. Fluffy is er niet van onder de indruk. Dat is positief. Hij schikt zich naar de honden om hem heen. Hij vraagt niks van ze maar zoekt ook zeker geen ruzie. Hij heeft een schattig koppie en kijkt je met grote ogen aan. Zijn oor is redelijk ontstoken bij de tag. Hopelijk gaat dit snel weer over. 
Help jij Fluffy aan een heerlijk thuis waar hij helemaal kan ontdooien en alles krijgt wat zijn hartje begeert?

Fluffy (10603) verblijft in gemeenteasiel Calarasi, daar staat hij voor onze stichting gereserveerd tot 30 augustus 2023. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland. 

Details

Urgent
Nee
Schofthoogte (geschat)
32
Video
https://youtu.be/I-IQ7Wje9jQ
Geslacht
Reu

Video

Video

Video

Video

Video