banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 29 juli 2021
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 30
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :03-11-2022
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 03-11-2022: Chris is sinds 23 september bij zijn gastgezin (die noemen hem Christo).

Er is niets meer over van dat zielepietje dat we ontmoetten in het gemeente-asiel.
Hij is echt een gezelschapshondje aan het worden, voor mens en dier. Toont duidelijk behoefte aan hondengezelschap en aan spelen met andere hondjes. Dat mist hij helaas bij het huidige gastgezin.

Chris gedraagt zich nog als een pup, hij is heel ondeugend... en dol op eten!
Het is een levendig, ondernemend hondje dat veel baat zou hebben bij een cursus, en bij een consequent baasje dat hem met veel tijd en liefde een duidelijke opvoeding kan geven. (Hij heeft nog wat van die straat-overlevingsinstincten in zich, die boterham in je hand is ook van hem, vind hij ;)..)
Zijn toekomstige baasje boft met Chris! Hij is een echte hartenbreker.
 
Omdat Chris er zo teddybeer-achtig uitziet, kunnen we ons voorstellen dat een gezin vooral om díe reden op hem zal reageren. Begrijpelijk, maar daarom willen we nog een keer benadrukken dat hij, naast lekker knuffelen en veel liefde, ook genoeg discipline nodig heeft om zijn beste zelf te zijn.
 
Wie ziet het zitten om met Chris aan de slag te gaan?
Waar komt zijn gouden mandje te staan?

 

Update 25-09-2022 : Chris is op 24 september in Nederland aangekomen en mag in een gastgezin lekker bijkomen. Meer info volgt snel.

Intake 01-08-2022 : Deze kleine kruimel zat net twee dagen kort in de Public Shelter. Hij was helemaal van slag, waarschijnlijk was dit de eerste keer dat hij uit het hok kwam bij de waterbak, het arme mannetje had verschrikkelijke dorst en bleef maar drinken. Hij schrok enorm toen we hem wilden aaien, maar had toch wel in de gaten dat het goed was. Hij was broodmager, het lekkers ging er vlot in. Chris is een rustig lief gevoelig hondje. We hopen dat Chris nog even volhoudt totdat zijn baasje zich aandient.

Deze hond (9749) verblijft in gemeenteasiel Calarasi. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
29 juli 2021

Video

Video