banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 04 juli 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :29-09-2021
Datum Gereserveerd :

Informatie

Intake 29-09-2021: Laura en haar nestgenootjes Dalila, Omer, TovaLeea, Saul en Amir hebben, voordat ze nog maar een maand oud waren, al een enorm avontuur achter de rug. Ze is één van de eilandpups waar we begin augustus over postten: een Israëlische toerist in een kano vond 11 pups op een eilandje in de rivier. Zij voerde ze en vroeg de medewerkers van haar verblijfplaats om na haar vertrek onderdak voor de pups te vinden. De hulpvraag overspoelde Facebook, organisaties door heel Roemenië werden aangeschreven, maar geen oplossing; dus reisden de pups 250km naar moeder Neli's asiel. Prachtig om te zien hoe mensen samen kunnen werken om dieren te redden!
 
Hun avontuur was bij aankomst helaas nog niet over: een mysterieuze ziekte veroorzaakte bloedarmoede, vermoedelijk opgelopen in de rivier, en begon puppies te vellen. Vier van de kids hebben dat helaas niet overleefd - maar daar bleef het gelukkig bij. De rest is nu gezond en wel, goed bijgekomen blije pups, en klaar voor hun eigen families.
 
Laura is lekker onbevangen, ze ziet de wereld wel op zich afkomen. Ze is grappig en speels. Zoals alle pups moet ook zij alles nog leren over het leven als huishond; de model-poses heeft ze in ieder geval al onder de knie.

Details

Geboortedatum (geschat)
04 juli 2021

Video