banner3

Geplaatst op website 29-09-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 04 juli 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :29-09-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Intake 29-09-2021: Omer en zijn nestgenootjes DalilaTova, Laura, Leea, Saul en Amir hebben, voordat ze nog maar een maand oud waren, al een enorm avontuur achter de rug. Hij is één van de eilandpups waar we begin augustus over postten: een Israëlische toerist in een kano vond 11 pups op een eilandje in de rivier. Zij voerde ze en vroeg de medewerkers van haar verblijfplaats om na haar vertrek onderdak voor de pups te vinden. De hulpvraag overspoelde Facebook, organisaties door heel Roemenië werden aangeschreven, maar geen oplossing; dus reisden de pups 250km naar moeder Neli's asiel. Prachtig om te zien hoe mensen samen kunnen werken om dieren te redden!
 
Hun avontuur was bij aankomst helaas nog niet over: een mysterieuze ziekte veroorzaakte bloedarmoede, vermoedelijk opgelopen in de rivier, en begon puppies te vellen. Vier van de kids hebben dat helaas niet overleefd - maar daar bleef het gelukkig bij. De rest is nu gezond en wel, goed bijgekomen blije pups, en klaar voor hun eigen families.
 
Omer lijkt wat voorzichtig als het gaat om mensen, hij ontwijkt Neli en haar camera een beetje. Het kan zijn dat hij wat meer tijd nodig heeft om te vertrouwen dat alles veilig is, en mensen een bron van liefde en lekkers kunnen zijn. Hij moet alles nog leren als het gaat om huishond zijn. Begeleidt u hem richting een toekomst als gebalanceerde, happy hond? 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/rrg8Hq1kOhs
Geboortedatum (geschat)
04 juli 2021

Video