banner3

Geplaatst op website 13-12-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 01 mei 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :13-12-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-11-2021 : Muck zat echt niet te wachten op bezoek, hij vond het maar raar die twee vreemde dames in zijn huis. Maar Muck is nieuwsgierig en liet zich lekker aanhalen, en wat genoot hij daarvan. Muck is een knuffelbeer, nu zit hij weer alleen met zijn zusje Heidi, want ook broer Guffi is net als zusje Sierra geadopoteerd in Nederland. Gelukkig kunnen broer en zus goed met elkaar opschieten, maar de winters zijn erg koud, en hun mand is ietwat te groot en geeft geen warmte.

Heeft u een passend mandje voor Muck?

Intake 01-09-2021: In een verlaten tuin werden 6 puppies geboren. Daar zaten ze niet veilig en hadden ze geen kans op een liefdevolle toekomst, dus een meneer poogde ze te redden. Hij kon 4 van de pups vangen, maar hun moeder was te snel. Tegen de tijd dat de meneer bij ze kwam, was 1 van de kids overleden, een andere werd door iemand anders opgepikt - maar de overige 2 meiden en 2 jongens zijn nu veilig in Neli's puppycreche.

Mini Muck is de kleinste van het stel en een beetje een fotomodel. Zodra er een camera op hem gericht is weet hij precies wat hij moet doen. Hij en zijn broer en zussen waren best getraumatiseerd na hun moeilijke start, maar tussen de andere pups leren ze lekker zorgeloos spelen, en nu zijn ze klaar voor hun eigen thuis. 
Moeder is een kleine maat, vader onbekend.

Bekijk ook Muck's nestgenootjes: Guffy, Heidi en Sierra.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/SFPszAZEMFI
Geboortedatum (geschat)
01 mei 2021

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video