banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 juni 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 51
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :30-07-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 30-07-2021: Het DAN-team heeft Lola eindelijk in het echt kunnen ontmoeten. Sinds een week verblijft Lola in het pension, nadat ze bij Roxy thuis is gerevalideerd. Roxy is een voorbeeldige hond, vriendelijk naar iedereen, aanhankelijk, blij met aandacht, zew zou de hele dag bij je willen zijn. Haar poot is mooi genezen! Lola is een supervriendelijke hond met een open karakter, echt een enorme knuffelkont. Wel is ze bang voor onweer, maar als je bij haar in de buurt bent verdraagt ze het goed.
Lola kan niet overweg met katten, we zoeken voor haar dus een huis dat ze niet met katten hoeft te delen. Ook kan ze wel wat hulp gebruiken met haar gewicht - goed gebalanceerde voeding en meer wandelingen zouden haar goed doen.

Update 10-07-2021: Lola heeft haar levensenergie weer helemaal terug. Ze is een blije enthousiaste hond, helemaal als ze merkt dat ze naar het hondenspeelveld gaat. Het lopen gaat haar ook weer goed af!

Update 16-05-2021: Bij Lola is op 10 mei de pen uit haar pootje gehaald, nu moet ze weer leren om volledig met deze poot te lopen. Op 24 mei zullen de hechtingen worden verwijderd. Lola zal dan klaar zijn om af te reizen. Het slechte weer is ook in Roemenië losgebarsten, toen is gebleken dat Lola bang is van onweer en harde geluiden, zijn de mensen om haar heen, dan kan ze dit beter handelen. Lola houdt niet van katten en vogels, die wil ze echt voor zichzelf hebben.

Intake 11-05-2021 : Begin februari van dit jaar liet deze mooie hond zich zien op een bedrijventerrein van Roxy haar werk. Ze bleek aangereden te zijn door een auto. Uiteraard ontfermde Roxy zich over het teefje, en noemde haar Lola. Omdat Lola geheel niet op haar linker voorpoot kon staan, en het pootje er een beetje bij bungelde, heeft Roxy haar meegenomen naar een kliniek. Op de röntgenfoto bleek dat beide botten gebroken waren, wel op een mooie wijze, waardoor ze goed geopereerd kon worden. Er is een pen in de poot gezet en Lola mocht met Roxy mee naar huis, waar ze mocht herstellen. Bij Roxy verblijven meerdere hondjes en katten. Hier bleek dat ze prima met andere hondjes kan omgaan, helaas houdt Lola niet van katten. Het herstel verliep voorspoedig, en Lola liep al weer snel netjes. Dit mooie lieve meisje is klaar om naar Nederland te komen.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 juni 2016

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video