banner3

Geplaatst op website 09-07-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 01 juni 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 51
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :09-07-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 10-07-2021 : Lola heeft haar levensenergie weer helemaal terug. Ze is een blije enthousiaste hond, helemaal als ze merkt dat ze naar het hondenspeelveld gaat. Het lopen gaat haar ook weer goed af!

Update 16-05-2021: Bij Lola is op 10 mei de pen uit haar pootje gehaald, nu moet ze weer leren om volledig met deze poot te lopen. Op 24 mei zullen de hechtingen worden verwijderd. Lola zal dan klaar zijn om af te reizen. Het slechte weer is ook in Roemenië losgebarsten, toen is gebleken dat Lola bang is van onweer en harde geluiden, zijn de mensen om haar heen, dan kan ze dit beter handelen. Lola houdt niet van katten en vogels, die wil ze echt voor zichzelf hebben.

Intake 11-05-2021 : Begin februari van dit jaar liet deze mooie hond zich zien op een bedrijventerrein van Roxy haar werk. Ze bleek aangereden te zijn door een auto. Uiteraard ontfermde Roxy zich over het teefje, en noemde haar Lola. Omdat Lola geheel niet op haar linker voorpoot kon staan, en het pootje er een beetje bij bungelde, heeft Roxy haar meegenomen naar een kliniek. Op de röntgenfoto bleek dat beide botten gebroken waren, wel op een mooie wijze, waardoor ze goed geopereerd kon worden. Er is een pen in de poot gezet en Lola mocht met Roxy mee naar huis, waar ze mocht herstellen. Bij Roxy verblijven meerdere hondjes en katten. Hier bleek dat ze prima met andere hondjes kan omgaan, helaas houdt Lola niet van katten. Het herstel verliep voorspoedig, en Lola liep al weer snel netjes. Dit mooie lieve meisje is klaar om naar Nederland te komen.

 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/vEMJiHP1ZB8
Geboortedatum (geschat)
01 juni 2016
Schofthoogte (geschat)
51

Video

Video

Video

Video

Video