banner3

Geplaatst op website 16-10-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 26 november 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-10-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 01-10-2021 : Fleur heeft ons verbaasd bij ons laatste bezoek, ze krijgt het vertrouwen in de mens weer terug. Na wat lieve woordjes, wat lekkers, gekroeld te zijn dacht Fleur, ik ga daar lekker op schoot zitten, misschien krijg ik dan een echt baasje. Dit heeft Fleur goed aangevoeld. Wat een andere hond als in het begin dat ze net uit de Public Shelter kwam. Wie Fleur adopteert, krijgt een supertrouw meisje in huis, want dat zal Fleur enorm waarderen!

Update 30-07-2021: Het DAN-team heeft Fleur bezocht. Fleur is zeer gereserveerd naar nieuwe mensen. Ze kent haar verzorgers in het pension goed. Fleur zal dus echt ervaren baasjes moeten krijgen die haar met veel geduld, liefde en ondersteuning wat vertrouwen zullen moeten geven in het drukke Nederland waar veel prikkels op Fleur zullen afkomen. Fleur zal ook waarschijnlijk een verlegen hond blijven.

Intake 27-03-2021: Zusjes Fleur en Leia komen uit het gemeente-asiel. Van de twee is Fleur de stoerste, zusje Leia is een stuk voorzichtiger. Fleur vindt mensen eigenlijk wel tof, zeker als ze eten en aaitjes brengen, en we zien al stukjes van haar gevoel voor humor. Fleur zit nu in Chiajna en speelt af en toe met haar zusje. Voor Fleur zou het mooi zijn terecht te komen bij ervaren adoptanten die begrip hebben voor haar verleden, en haar de tijd zullen geven om te gaan genieten van het leven.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/FKuy4KTfpzU
Geboortedatum (geschat)
26 november 2017
Schofthoogte (geschat)
50

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video