banner3

Geplaatst op website 08-08-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 07 augustus 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 63
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :08-08-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 31-07-2021: Het DAN-team heeft Aïsha eindelijk weer kunnen bezoeken. Nog steeds een relaxte lieve hond, wat zou ze graag een lekkere wandeling maken en zo goed voor haar mooie uiterlijk, ze is wat aan de dikke kant geworden. Aïsha genoot van de aandacht, ze is echt een aanhankelijke hond.

Update 25-10-2020 : Roxana heeft voer gebracht bij het pension waar Aïsha verblijft, ze werd blij verrast door Aïsha. Het meisje was enthousiast, ze was duidelijk verzot op grandma, die de honden in het pension de nodige aandacht en liefde geeft. Aïsha toont haar zachtaardige karakter. Aïsha gaat ook prima om met de kat des huizes.

Intake 07-09-2020: Roxanna vroeg ons of Aïsha bij ons op de site mocht, omdat het een scheet van een hond is. Aïsha verbleef op een terrein in een reservaat genaamd Delta in Roemenië waar de honden regelmatig gevoed werden door een barmhartige Sameritaan. Dit kostte hem elke keer 4 uur heen en terug en ook nog met een overtocht per boot om dit te doen. De laatste keer dat deze meneer Aïsha zag was ze zeer vermagerd, waardoor hij de angst had dat ze ten prooi zou vallen aan de jakhalzen. De meneer had met een rescuer in Tulcea gesproken om Aïsha op te nemen, en dat deed ze. Toen Roxy in Tulcea was, was Aïsha daar net 2 dagen en ze werd niet geaccepteerd door de honden daar. Aïsha volgde Roxy overal waar ze heen ging. Dus Roxy nam de beslissing om Aïsha mee te nemen en haar in het pension te plaatsen in Chiajna. 

Helaas werd Aïsha positief bevonden op hartworm, wat ook haar vermagering verklaarde. Roxy vroeg DAN of deze de behandeling met Immiticide wilde bekostigen en of Aïsha op de website mocht. Aïsha moet ook nog gesterilized worden. Als Aïsha helemaal genezen is, dan wacht haar een hele andere wereld. Uiteraard als er dan een baasje haar wilt adopteren. 

Aïsha is een jachthond, een brak. Ze is een plaatje en is ontzettend lief. Er moet toch wel een Duitse Staander liefhebber vallen op Aïsha?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/zuJaqzdWmqs
Geboortedatum (geschat)
07 augustus 2014
Schofthoogte (geschat)
63

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video