banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 12 oktober 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 33
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :04-02-2020
Datum Gereserveerd :

Informatie

Update 16-01-2020: Frits heeft niks ingeboet aan zijn humeur in het pension. Hij is eigenlijk alleen maar leuker geworden. Hij pakte ons team meteen in met zijn vrolijke humeur. Hij is zo'n grappige lieverd. 

Frits is een zeker hondje, dat alles aangaat met een flinke dosis vertrouwen. Daarom is hij ook vriendjes met iedereen. Hij zou in vele huishoudens kunnen wonen. Frits is ook speels en hij weet dat hij leuk is, en hij weet dit ook te gebruiken. Een heel slim hondje dus. Zijn lange lijf (49 cm) maakt hem eigenlijk nog grappiger. Bolle Frits kan is wel een tikkeltje te dik, dus in Nederland zou hij wel even op dieet moeten. 

Al met al is Frits een lot uit de loterij. 

Intake 01-12-2019: Frits zat in de ps in Barlad. We kregen een noodoproep van een rescuer uit Barlad of we konden helpen, want alle honden zouden eerdaags geruimd worden. We konden 8 honden uitzoeken, omdat er 8 plekken waren leeggekomen in twee pensions waar we honden plaatsen. 

Frits was het eerste hondje waar we meteen van wisten dat hij mee zou gaan. Enthousiast, leuk, vriendelijk, sociaal en super super knap. Dit hondje is echt een vrolijke Frits. Wat een fantastisch schatje is dit. We waren het dan ook snel eens. Vrolijke Frits moest en ging mee. 

Frits is overgebracht naar het pension Pets&Friends in Boekarest, waar ons team hem rond 12 december zal evalueren.

Details

Geboortedatum (geschat)
12 oktober 2016

Video

Video

Video