banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 29 januari 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 42
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :23-01-2020
Datum geadopteerd :07 maart 2020

Informatie

Update 16-01-2020: Mellow heeft het naar zijn zin in Pension Pets&Friends. Hij vond het fijn om zijn pootjes even te mogen strekken. En dan was er ook nog van alles te halen bij de mensen die hem kwamen bezoeken, één groot feest voor Mellow, en dan nog toch heel voorzichtig het lekkers aanpakken. Wie Mellow in huis haalt, zal gezelligheid naast zijn mooie verschijning krijgen.

Intake 01-12-2019: Mellow zat in de ps in Barlad. We kregen een noodoproep van een rescuer uit Barlad of we konden helpen, want alle honden zouden eerdaags geruimd worden. We konden 8 honden uitzoeken, omdat er 8 plekken waren leeggekomen in twee pensions waar we honden plaatsen. 

Mellow was meteen een favoriet. Hij was meteen enthousiast naar de rescuer die hem kon aaien en voeren. Wat een geweldig maatje zou dat voor iemand zijn, zeiden we in koor. 

Mellow is overgebracht naar het pension Pets&Friends in Boekarest, waar ons team hem rond 16 januari zal evalueren. En hier werden onze gedachten bevestigd wat we van joviale Mellow zagen. Mellow heeft hier en daar na nog wel wat bevestiging en geduld nodig, maar hij is leuk!!!

 

Details

Geboortedatum (geschat)
29 januari 2017

Video

Video

Video