banner3

Geplaatst op website 21-01-2020
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 15 augustus 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 38
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :21-01-2020
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 16-01-2020: Cooper was in levende lijve nog veel leuker als dat we dachten. Hij vond het super gezellig dat er mensen speciaal voor hem kwamen. Hij liet zijn blije kant zien, waarschijnlijk omdat Cooper zich een stuk beter voelde zonder die vreselijk vacht en wond aan zijn koppie. Cooper zal het waarderen wanneer hij in een warm nest terecht zal komen.

Intake 01-12-2019: Cooper zat in de ps in Barlad. We kregen een noodoproep van een rescuer uit Barlad of we konden helpen, want alle honden zouden eerdaags geruimd worden. We konden 8 honden uitzoeken, omdat er 8 plekken waren leeggekomen in twee pensions waar we honden plaatsen. 

Cooper viel ons in eerste instantie helemaal niet op. Er waren zoveel honden meer enthousiaster dan hem. Cooper hield zich een beetje afzijdig van de rest, maar na een tweede kijk viel zijn blik ons op en zijn haar. Cooper werd uitgekozen omdat Linda's trimhanden gingen jeuken van Coopers vacht. De vacht was echter zo slecht dat Cooper geschoren is. Bij de scheerbeurt bleek Cooper een gat in zijn wang te hebben, welke uitkwam in zijn mond, dit is behandeld en aan het genezen.

Cooper is overgebracht naar het pension Pets&Friends in Boekarest, waar ons team hem rond 12 december zal evalueren. Wel is gebleken dat Cooper een leuke, maar voorzichtige hond is. 

Cooper is kant en klaar om te reizen, zelfs de 4DX test is gedaan en Cooper is geheel gezond. 

 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/SFatbv3-puk
Geboortedatum (geschat)
15 augustus 2016
Schofthoogte (geschat)
38

Video

Video

Video

Video