banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 03 juli 2019
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm):
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :30-10-2019
Datum geadopteerd :21 januari 2020

Informatie

Update 22-12-2019: Sari is op 14 december in Nederland gekomen en mag in een gastgezin op zijn ware baasje wachten. Dit is wat het opvangbaasje over Sari vertelt: Sari ( door het gastgezin Sam genoemd) is nu een week in NL en ontwikkeld zich  prima.Hij is een lief, actief, vrolijk en heel aanhankelijk hondje. Hij is dol op aandacht. Sari moet nog wel aan het eea wennen, maar dat is logisch. Hij gaat zich steeds meer op zijn gemak voelen en gaat graag op onderzoek uit. 

Soms zijn nieuwe dingen nog spannend, maar met een rustige benadering en met zijn opvangbaasje aan zijn zijde, durft hij al best veel. Hij is namelijk ook erg nieuwsgierig. Sari kan goed met andere honden overweg. Met het hondje van het gastgezin kan hij heel leuk spelen, al kan hij soms ook wel wat dominante trekjes vertonen. Ook met het hondje van familie, die af en toe op visite komt, kan hij het goed vinden. Honden op straat zijn soms nog spannend, maar als hij ze vaker ziet, is het al snel ok. Katten en kinderen op straat daar reageert hij niet op. 

Sari kan prima als hondje alleen geplaatst worden indien iemand genoeg tijd voor hem heeft. Een speelkameraadje zou ook leuk zijn. Het beste kan Sari dan geplaatst worden met een teefje of een wat meer onderdanig reutje van eigen formaat.  Vrolijke Sari is een pittig hondje en heeft een consequent baasje nodig die hem verder wil begeleiden en evtueel met hem op puppycursus zou willen gaan. Sari is erg leergierig.  Met de zindelijkheid gaat het de goede kant op. Dit moet nog verder getraind worden.  Sari is een echte mensenvriend en komt graag lekker bij je liggen en knuffelen. Ook houdt hij van rennen, spelen en uiteraard op lekkere botjes kluiven. 

Bij wie vindt dit leuke ventje een eigen thuisje?

Intake 30-10-2019:  Neli kreeg in de zomer een telefoontje van een mevrouw die haar vroeg een moederhondje met haar 7 pups op te nemen, omdat ze in een gat in de grond geboren waren. Neli beloofde de mevrouw ze op te nemen zodra er plek in het asiel was, want 8 honden kon ze niet zomaar even plaatsen in haar, al erg volle, asiel. De mevrouw nam dit gezinnetje onder haar hoede en bracht ze bij een opvang die voor ze gezorgd heeft tot ze eind september naar Neli mochten komen. 

Dit witte sneeuwbeertje is Sari. Een heerlijk speels en leergierig jongetje dat graag naar Nederland komt.

Details

Geboortedatum (geschat)
03 juli 2019

Video

Video

Video

Video

Video