banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 03 juli 2019
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 25
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :21-12-2019
Datum geadopteerd :10 februari 2020

Informatie

Update 22-12-2019: Het gastgezin vertelt: Silke is een lief en mooi puppenmeisje van bijna 6 mnd oud. Ze is nu een week bij ons in de opvang in Nederland en heeft zich goed aangepast. Ze is ontzettend speels, houdt erg van balletjes.

Silke gaat goed om met de honden in het gastgezin. Ze is sociaal naar mensen en niet angstig. Ook is ze erg aanhankelijk en houdt van aandacht. 

Silke is buitenshuis sociaal naar andere honden, al vind ze sommige honden nog wat spannend.

Silke is gebaat bij een stabiele hond in huis. Een lief speelkameraadje van eigen formaat, zou heel leuk zijn voor haar.

Silke loopt al goed aan de riem en is al bijna zindelijk. Het is nog niet bekend hoe ze op kinderen of katten reageert. Hier wordt binnenkort naar gekeken. Ze wordt niet in een druk gezin geplaatst en niet met hele jonge kinderen.

Silke is nog een pup en zoekt een lief baasje met genoeg tijd, die haar verder kan begeleiden en eventueel naar een puppycursus met haar wilt gaan.

Update 15-12-2019: Silke is op 14 december in Nederland gekomen en mag in een gastgezin op haar ware baasje wachten. Verdere info volgt snel.

Intake 30-10-2019:  Neli kreeg in de zomer een telefoontje van een mevrouw die haar vroeg een moederhondje met haar 7 pups op te nemen, omdat ze in een gat in de grond geboren waren. Neli beloofde de mevrouw ze op te nemen zodra er plek in het asiel was, want 8 honden kon ze niet zomaar even plaatsen in haar, al erg volle, asiel. De mevrouw nam dit gezinnetje onder haar hoede en bracht ze bij een opvang die voor ze gezorgd heeft tot ze eind september naar Neli mochten komen. 

Deze zwarte schoonheid is Silke. Een heerlijk speels en leergierig meisje dat graag naar Nederland komt. 

Details

Geboortedatum (geschat)
03 juli 2019

Video

Video

Video

Video

Video