banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 06 september 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 34
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :23-01-2020
Datum Gereserveerd :

Informatie

Update 17-01-2020: Wat heeft de verhuizing van Boyke vanuit de PS naar Neli goed gedaan. Boyke was één groot blij ei geworden. We werden met alle liefde, vrolijkheid en plezier door Boyke ontvangen, hij sprong om ons heen, rende honkje in, uit, wist niet zo goed wie hij het eerst moest begroeten en hoeveel kusjes hij moest uitdelen.

Update 13-12-2019; Boyke is vandaag door ons team uit de ps gehaald en naar Neli gebracht. Hij mag nu veilig op een baasje wachten. 

Intake 06-09-2019: Boyke is een heerlijk braaf manneke. Hij was wat terughoudend naar ons, maar zijn nieuwsgierigheid won het. Boyke heeft prachtige lichte ogen en vier witte pootjes en het meest charmante aan Boyke was zijn centebakkie. Boyke zullen we bij ervaren mensen willen plaatsen, die hem de tijd gunnen om te ontdooien, die hem zichzelf laten waardoor hij het vertrouwen in de mensen weer terug krijgt.

Mag Boyke bij u komen wonen?

Deze hond (7395) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 september 2017

Video

Video

Video

Video