banner3

Januari 2018

Het team van Adoptiecentrum Red Panda heeft een promofilmpje gemaakt. 

En het resultaat mag er zijn.


 

 


 

Sinds november 2013 huurt Dogs Adoptions een vast kennel in een pension in Boekarest. De Stichting betaalt hier een vast maandbedrag voor. Er is in deze kennel plaats voor 5 honden.

pension1

pension2pension3pension4

In de kennel kunnen honden verblijven die even moeten wachten op een vlucht naar Nederland, of die niet direct terecht kunnen bij een andere opvang in Roemenië. Er was dringend behoefte aan een oplossing als dit. Honden kunnen hier veilig worden ondergebracht, al is het maar even. 

 


Sara

Eén van de eersten die gebruik mocht maken van het kennel was Sara. Sara leefde op straat, gedoogd en gevoerd door buurtbewoners. Toch waren de buurtbewoners bang dat lieve Sara iets overkomen zou en Dogs Adoptions werd benaderd. Sara kwam op de adoptielijst.
Kinderen maakte een hondenhuis voor haar, dat werd vernield. Sara werd naar een portiek verhuisd waar ze iedere dag leek te wachten op haar baas.  

pension5

 

Veel mensen waren blij toen toen er GERESERVEERD achter haar naam kwam te staan. Sara mocht naar Nederland, ze had baasjes! Ze kon van straat worden gehaald.

Het was een mooie dag toen Sara eindelijk mee mocht. De portiek uit en de auto in.

pension6

Ik krijg eigen baasjes? Echt waar?

pension7

Sara verbleef twee weken in de kennel, werd klaargemaakt voor de reis, en vloog toen naar huis.

Op Schiphol:

pension8pension9

Dag lieve Saar, heel veel geluk!!!

We zijn er zeker van dat we met deze nieuwe kennel veel honden zullen helpen. Zij kunnen van de straat, de dure kliniek uit, wachten voor vertrek, of gewoon even bijkomen. We zijn dan ook erg blij met de kennel!