banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat):
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :05-04-2017
Telefoon:


Informatie

Lieve Micky,

Jammer dat ik je nooit in het echt heb ontmoet. Je kon niet meer geadopteerd worden, daarom kon ik je alleen op afstand helpen en hing (en zal blijven hangen) alleen je foto bij ons aan de muur. Ik hoop dat door mijn kleine bijdrage jouw zware leven iets dragelijker werd. Na alle ellende ben ik blij te vernemen dat je nog een aantal maanden "los" hebt kunnen lopen en dat je op een snelle manier overleden bent.

Veel liefs, Gerda

Micky † werd gesteund door Gerda Broekman

In juli 2014 ontvingen wij bericht uit Popesti dat Micky aan een hartaanval is overleden. Zij werd ruim 14 jaar oud en heeft haar hele leven in het asiel doorgebracht.

Micky verblijft sinds 2002 in het asiel van Popesti. Ze was de derde hond die in dit asiel werd opgenomen. Helaas had ze nooit het geluk te worden geadopteerd en verblijft ze dus al ruim 10 jaar achter tralies. Het is geen wonder dat Micky niet sociaal is, ze heeft nooit de kans gehad iets te leren.

Wel veilig voor hondenvangers maar wat heeft het leven in het asiel te bieden? Toch heeft Micky nu haar eigen pagina op onze website en hopen we dat iemand haar in het hart sluit. Want ook zij verdient dat helemaal.

Micky werd geboren op 16 mei 2000 en is overleden in juli 2014.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef