banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 25 maart 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 34
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :26-06-2017
Datum geadopteerd :12 september 2020

Informatie

Update 23-02-2019: Bibi is een pittig meisje, ze denkt dat ze het asiel van Neli moet runnen. Ze houdt ieder ander hondje in de gaten, en denkt dat deze hondjes de aandacht krijgen die zij eigenlijk zou verdienen. 

Update 03-08-2018: Bibi drentelt om je heen, maar vindt het toch spannend om gelijk geaaid te worden. Ze wilt wel, maar ze heeft wat tijd nodig om eerst het vertrouwen te krijgen.

Update 19-01-2018: We kunnen Bibi met één woord omschrijven: stout. Als er één deugniet rondloopt in het asiel van Neli, dan is Bibi dat wel. In maart wordt ze 1 jaar en of ze in haar puberteit zit. Als u haar kopje al bekijkt dan roept dat STOUT! Misschien is het voor Bibi geeneens een slecht idee om als enig hondje in een huisje te gaan wonen. Tijdens ons bezoek belaagde ze veel collega honden met happen, snauwen. Dit kan uit jaloezie zijn. Daarom is het niet verstandig haar bij kleine kinderen en katten te plaatsen. Maar wie er zin heeft in een hondje dat alleen oog heeft voor jou en jij alleen maar voor Bibi, dan zijn jullie voor elkaar gemaakt. 

Update 28 juni 2017: Bibi is vrolijk enthousiast speels en heeft een voorkeur voor borstkroelen. Haar staartje werkt perfect maar kan overuren draaien als ze op het lijstje van KLM kan om mee naar Nederland te gaan. Wie heeft er zin om een leuke pup op te voeden en een super leven te geven? In ruil voor een maatje voor het leven uiteraardt! Bibi plaatsen we niet bij kleine kinderen. 

Intake 2017: Bibi werd gevonden door Neli op straat vanaf haar werk. Helemaal alleen was ze daar, nu verblijft ze in het asiel. Ze houd van spelen, uiteraard hopen we dat ook Bibi gauw het asiel mag verlaten en hier in Nederland verder mag opgroeien. Bibi zal wel alles nog moeten leren. Bibi wordt niet bij kinderen geplaatst.

Details

Geboortedatum (geschat)
25 maart 2017

Video

Video