banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 12 april 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :12 april 2014

Informatie

Update 21-05-2018: Letty is een pareltje. We staan verbaasd dat zij nog altijd geen eigen huis heeft. We verdenken Letty ervan een kruising tussen een herder en een collie te zijn. Ze is prachtig. 

Letty wacht al zo lang op een eigen baasje. Kijk toch hoe leuk ze is.

Update 20-01-2018: Letty is een leuke lieve enthousiaste hond, ze was blij met bezoek van DAN en dartelde vrolijk om de mensen heen. Af en toe voelde je haar neus tegen je benen, zo van, zien jullie mij ook wel? Wat zou het fijn zijn voor Letty, wanneer iemand denkt, dit is mijn droomhondje!

Update 01-04-2016:Letty is Letty. Die maakt zich niet snel druk als er een hoop commotie om haar heen is. Ze wacht geduldig af wat er allemaal gaat gebeuren. Broertje Pongo is al geruime tijd geleden geadopteerd, wanneer is het Letty's beurt?

Update 22-03-2015: Letty is een leuk en enthousiast hondje. In de kennel voelt ze zich veilig en is ze speels. Ze is wat extraverter dan haar broerje Pongo. Eenmaal in Nederland zal Letty wel moeten wennen aan alles. Maar we denken dat ze, eenmaal gewend, een feestje voor het leven is.

Update 30 juli 2014: Letty is nog best wel nieuwsgierig, maar het is duidelijk dat ze terughoudender wordt naar vreemden. Dit mooie meisje vervreemd hoe langer ze in het asiel zit, ze ziet alleen Neli, daar is ze niet bang voor.

Intake 24 mei 2014: Letty is een pup zoals een pup hoort te zijn. Een vrolijk meisje wat nieuwsgierig genoeg is om het bezoekende DAN-team uit Nederland te komen bekijken. Eerst blaffend op een afstandje van het hek, samen met Pongo. Maar dan naderbij komend om te kijken wie die mensen toch zijn en wat ze komen doen. Letty moet eerst nog wat ouder worden voordat zij reizen mag. Maar uiteraard zou het heel fijn zijn als ze weet dat er in Nederland al iemand op haar wacht.

Bent u dat ene baasje misschien?

Details

Geboortedatum (geschat)
12 april 2014

Video

Video

Video

Video

Video

Video