banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 30 augustus 2007
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 58
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :28-03-2017
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 25-08-2019: Loek was gereserveerd voor adoptie, helaas blijkt hij hartworm te hebben. De adoptie gaat niet door, Loek wordt wel behandeld, niet met de immiticide, daar is Loek te oud voor, hij zal aan de pillen gaan. Laten we hopen dat Loek nog een paar jaar gezond verder kan.

Update 21-05-2019: Oude Loek verblijft al weer bijna 5 jaar bij Neli in het asiel. Dat hadden we nooit verwacht toen Neli hem opnam uit de ps. Loek zag eruit als een mooie hond en hij was/is ook nog vriendelijk en leuk, dus adoptie zou wel niet lang op zich laten wachten. Alleen niets was minder waar. Niemand viel voor Loek en nu zit hij nog steeds in het asiel. En hebben we hem bezocht. 

Loek is, naar schatting, de 10 jaar al gepasseerd. Zijn gekke dolle dagen heeft hij achter de rug en nu is het tijd om relaxt en rustig aan te doen. Zo is Loek nu ook, een rustige man die van alles geniet wat er op zijn pad komt. Maar dan op een chille manier. 

Zal 2019 nu dan een keer het jaar van Loek worden? 

Update 18-01-2016: Lieve Loek is getest op hartworm en hij is nu negatief. De behandeling heeft geholpen en hij is er klaar voor om naar Nederland af te reizen.

Update 24-09-2015: Voor Loek is het leven net een beetje beter geworden. Neli heeft hem opgehaald uit het gemeente asiel en bij haar in het asiel genomen. De hartworm behandeling in het gemeente asiel was niet goed gegaan, hij zal nu bij Neli de behandeling opnieuw aangaan en hopelijk hierna een gezonde hond worden.

Update 02-05-2015: Loek is bezocht tijdens het bezoek aan Roemenië. Loek wordt momenteel behandeld aan hartworm, we wachten nog op de uitslag van zijn laatste test. Hopelijk is hij nu hartwormvrij.

Loek bleek tijdens dit bezoek een stuk meer verlegen dan vorige keer en dat moet natuurlijk niet.

Wie haalt deze mooie man zo spoedig mogelijk naar het goede leven?

Intake 13 september 2014: Loek verblijft in het gemeente asiel. Iets wat voor een hond zeker geen pretje is. Zeker niet nu de winter in Roemenië voor de deur staat. Loek is een lieve en vriendelijke hond. Deze jongen verdient het om van de winter lekker in een warme mand te liggen bij bazen die van hem houden. Wie wacht Lieve Loek op op Schiphol?

Deze hond verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
30 augustus 2007

Video

Video

Video

Video

Video