banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 15 september 2010
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 58
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Update 11-6-2017: Bombe doet het erg goed bij het gastgezin, hij gaat goed om met de andere honden en went steeds meer aan zijn nieuwe leven. Zelfs krijgt hij zo nu en dan zwemles, we zoeken wel mensen met ervaring voor Bombe.

 

 

Update 27 -02-2017 : Bombe is inmiddels gesocialiseerd. Verliep zonder problemen en ging erg snel. Hij is niet meer angstig alleen meer de kat uit de boom kijkend. Komt hij vreemden tegen dan is hij een klein beetje terughoudend, maar al snel komt hij snuffelen en is het goed. Aan de halsband is hij inmiddels gewend en hij loopt rustig naast je aan de riem. Ook fietsen gaat heel goed en springt niet opzij als hij ergens van schrikt. Hij luistert goed naar zijn naam. Hij houdt ook van een potje stoeien en kan dus nog erg speels zijn. Bombe is een ontzettend dankbare hond waarvan je veel liefde krijgt. Zoekt u een maatje voor het leven dan is Bombe de hond voor u.

Update 15-01-2017: Bombe is op 14 januari naar Nederland gekomen en verblijft nu in een gastgezin. Meer informatie volgt.

Update 28-02-2016: Inmiddels zijn we alweer 2,5 jaar verder en hebben we eindelijk Bombe weer eens kunnen bezoeken. Deze zachtaardige man was al een stuk minder angstig dan de vorige keren. Daar zijn we erg blij mee en vinden dat erg knap van mooie Bombe. Want zou een enkeltje Roemeniƫ- Nederland toch geweldig zijn voor hem.

Update 23 nov 2013: Alweer een ruim jaar verder...

Wat een schitterende hond is Bombe. Zeer elegant en met een zachte uitstraling. Bombe is door het asielleven verlegen geworden maar heeft wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Toch moeten zijn toekomstige bazen rekening houden met een lange socialisatie. Wie haalt deze parel uit het asiel in Popesti?

Update 15 september 2012 : Bombe is uitgegroeid tot een prachtige statige jongeman, hij is vriendelijk, rustig, wel wat onzeker. Mensen met ervaring zullen hem zijn vertrouwen wat kunnen geven, hier is wel wat geduld en tijd voor nodig.

27 november 2010 : Bombe is een vriendelijke jongeman. Bombe is aardig. Deze jongeman heeft een erg mooie kop, met donkere ogen waarin je verdrinkt. Hij kreeg alleen voor het filmen een halsriem om en is dus onwennig. Bombe is nog geen halsriem gewend.

Deze sympathieke jongen werd samen met zijn broertjes en zusjes op straat gevonden, helaas zonder moeder. Nu groeit hij op in het asiel van Popesti.

Bombe hoopt op een baas die hem koesteren zal. Een baas die hem alles wil leren en laten zien, zodat hij niet meer onzeker hoeft te zijn. Samen van alles gaan ondernemen, wandelen, spelen, knuffelen. Bombe kent het allemaal niet.

Deze jongen is vriendelijk en lief. Hij is een zachte, mooie hond die het slecht heeft getroffen.

Is er iemand voor wie hij naar Nederland mag komen?

Details

Geboortedatum (geschat)
15 september 2010

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video