banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 25 december 2008
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :25-07-2020
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 25-07-2020: Neli heeft ons gevraagd Labutze nog eens te promoten, en terecht, wat een leuke lieve enthousiaste senior. Wat zou het top zijn als deze blije vent het echte ware leven in Nederland mag gaan meemaken.

Update 15-03-2019: Labutza is, ondanks zijn leeftijd, nog een lenige vent. Hij rent, hopt en springt er nog rustig op los. Zijn lievelingsplekje blijft op de daken van Roemenië. Mary Poppins zou Labutza geweldig vinden als ze hem zou kennen.

Labutza is een beetje onderdanig en bescheiden. Hij blijft het liefst een beetje op de achtergrond en valt liever niet op. Hij is overigens wel een groot fan van knuffels krijgen, daar kon hij geen genoeg van krijgen.
Pupjes zijn ontzettend schattig, maar oudere honden adopteren is zoveel leuker. Die knagen niet meer aan uw stoelpoten...zeggen ze.
Wie gaat voor Labutza?

Update 18-03-2017: Labutza heeft zo'n pech, hij is getest op Babesia en helaas positief, hij zal hiervoor behandeld worden.

Update 30-08-2016: Labutza is behandeld en geënt tegen hondenziekte en hij is gezond verklaard. Nu staat er niks meer in de weg om geadopteerd te worden.

Update 29-06-2016: Bij Neli in het asiel is er hondenziekte uitgebroken. Labutza is één van de honden die bij de bron aanwezig was. Hij wordt behandeld door de dierenarts en hopen dat hij hier goed doorheen gaat komen.

Intake 22-03-2015: Labutza is een leuk hondje in een makkelijke verpakking. Niet te groot, niet te klein.

Labutza verblijft in het asiel van Neli en wacht daar af op wat komen gaat. Het DAN team bezocht hem tijdens het weekend en vonden hem zo leuk en adoptabel dat hij op de website kwam. Heel goed nieuws voor Labutza dus. Nu nog iemand die hem het beste nieuws van zijn leven brengt: een forever home.

Details

Geboortedatum (geschat)
25 december 2008

Video

Video

Video

Video

Video

Video