banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 04 november 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 46
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :29-07-2020
Datum geadopteerd :05 september 2020

Informatie

Update 30-07-2020: Voor weken gereserveerd staan en dan op de valreep, net voordat je naar Nederland mag komen, afgezegd worden. Hoe verdrietig is dat voor Anita, die al jaren wacht op een eigen mandje. Ze verdient dit absoluut niet, maar gelukkig weer ze hier niets van af. We zoeken voor lieve leuke Anita een baasje die voor 100% voor haar gaat. En niet voor minder. 

Update 13-12-2019: Anita was nog altijd even vrolijk en vriendelijk, altijd blij als er mensen voor haar op bezoek komen. Wat zal ze het waarderen wanneer ze eindelijk haar forever home zal krijgen.

Update 26-09-2019: Anita is een vrolijke noot in de kennel van het pension. Ze was blij ons team te zien en liet hen dat ook merken door aangehaald te worden. Ze zou een mooi cadeautje zijn voor haar toekomstige baasje. Anita krijgt al een grijzere snoet, dus het wordt tijd Anita na 3 jaar wachten in het pension geadopteerd wordt. Dat verdiend ze dubbel en dwars. 

Update 10-08-2019: Anita is opnieuw getest op hartworm en gezond verklaard. Tijdens haar bezoek aan de kliniek genoot ze van de aandacht van vreemde mensen die over de vloer kwamen. Ook de aanwezige katten had ze geen interesse in. Eigenlijk dus een ideale hond. Het aan de riem lopen was nog wat onwennig, maar daar is Anita slim genoeg voor, om dat zo onder de knie te krijgen. Ook autorijden vindt Anita geen probleem.

Update 08-07-2018: Anita is veilig! Tijdens ons bezoek aan het pension zagen we ineens een bekend koppie opdoemen. Het was Anita. Roxy had haar opgehaald en naar het pension gebracht. Wat een opluchting. Anita is een heel lief meisje dat het goed kan vinden met de andere honden. Is het nu dan eindelijk het jaar van Anita? 

Update 28-06-2018: Voor Anita is er, helaas, niks verandert. Roxy ging op aanvraag van ons bij Anita kijken omdat we lang niks meer over haar vernomen hadden. Ze verblijft nog steeds buiten op de parkeerplaats. Niks is anders, behalve dat Anita ouder wordt. En dit verdient ze niet. Anita zoekt snel een baasje. 

Update 15-11-2016: Helaas was Anita nog niet gesteriliseerd en heeft ze wederom een nestje gekregen. De twee pups heten Glad en Marthaatje

Update 12-05-2016: Anita verblijft op de plek waar ze gevonden is omdat er nergens plek is voor haar.

We hopen dat Anita snel van de straat gehaald kan worden en dat haar gelukkige leventje een keer mag beginnen.

Intake 15-04-2016: Roxanna vond mama Anita samen met haar pup Darla samen op de plek waar de vrachtwagen met voer uit Nederland altijd lost. Moeder Anita was flink vermagerd en bleek hondenziekte (distemper) te hebben, ze is behandeld is weer helemaal beter. En dochterlief moest ook acuut opgenomen worden, omdat deze ziekte zeer besmettelijk is.

Anita is een schat van een hond. Samen met haar dochter was ze vier handen op één buik. Mogelijk heeft Anita meer pupjes gehad, maar heeft alleen Darla het overleefd. Op 15 april is Darla overleden aan waarschijnlijk parvo, dus Anita is nu helemaal alleen.

Anita kan heel goed lachen, dit kunt u op de foto's zien. Maar momenteel heeft ze weinig om te lachen..

Anita vindt mensen en honden prima. Ze is niet angstig, maar juist open. En ze was een goede mama.

Bent u niet op zoek naar een pupje, maar naar een hond die zich al gevormd heeft ,dan is Anita uw vriendin. En laat u haar alstublieft weer lachen.

Details

Geboortedatum (geschat)
04 november 2013

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video